Michaël van de Poppe gelooft dat deze drie altcoins flink kunnen gaan stijgen

De bekende Nederlandse cyptocurrency-analist en influencer Michaël van de Poppe heeft in een recente tweet aangegeven dat hij gelooft dat altcoins deze zomer flink zullen gaan stijgen. Hij vertelde zijn 228.000 Twitter-volgers dat “altcoin zomer” aan de horizon staat.

Vervolgens dook de analist op YouTube om te onthullen welke altcoins volgens hem flink kunnen gaan stijgen. Hij begon zijn lijst met de bekende cryptocurrency Litecoin (LTC), die volgens hem momenteel in een accumulatiefase zit:

“Als je naar het grotere plaatje kijkt, kun je zien dat we hier bezig zijn met accumuleren en dat is enorm.”

Van de Poppe voegde eraan toe dat, na de accumulatiefase, de Litecoin koers zou kunnen stijgen ” met 3x zou kunnen stijgen, waardoor Litecoin een potentiële waarde van $1.000 krijgt.”

ProBit

De tweede altcoin waar de cryptocurrency-analist naar keek is het gedecentraliseerde Oracle-netwerk Chainlink (LINK). Van de Poppe voorspelde dat in het geval dat de Chainlink koers boven de huidige weerstandsniveaus weet te breken, het meer dan verdubbelen kan ten opzichte van de huidige prijs van minder dan $40:

“Je kunt ook berekenen dat Chainlink een target van mogelijk zelfs $100 dollar gaat halen.”

Michaël van de Poppe rondde zijn lijst af met Stellar Lumens (XLM) waarvan hij aangaf dat het gaat stijgen als het de huidige weerstandszone weet te doorbreken van 0.000018 satoshis:

“[Stellar Lumens is] ook geconfronteerd met kritische weerstand, dus als we nog een test van deze weerstandszone krijgen, zullen we daar zeker doorheen breken en dan kunnen we versnelling gaan zien.”

Van de Poppe suggereert ook dat het hem niet zou verbazen dat Bitcoin tijdens deze marktcyclus met ongeveer 800% stijgt ten opzichte van de huidige niveaus en Ethereum met ongeveer 900% stijgt ten opzichte van de huidige prijzen.

“Deze hele cyclus wordt nog steeds enorm. Bitcoin tot $500.000? Ja, waarom niet. Ethereum tot $25.000? Ja, waarom niet.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!