Elon Musk Dogecoin

Dogecoin stijgt flink, maar hoe komt dit?

Een maand nadat NBA-team Dallas Mavericks bekend maakte dat het begonnen is met het accepteren van Dogecoin-betalingen voor tickets en andere producten, zei de eigenaar van het team, Mark Cuban, dat ze meer dan 120.000 DOGE in merchandise hebben verkocht en beloofden ze de meme-munt vast te houden. Cuban is echter niet de enige beroemdheid die besloten heeft om Dogecoin te ondersteunen.

Zo heeft de Amerikaanse restauranthouder en televisie presentator op Food Network, Guy Fieri, ook besloten om zijn steun uit te spreken. Als gevolg hiervan is DOGE in een dag met bijna 80% omhooggeschoten naar een nieuw record van ongeveer $0,14.

Dogecoin blijft beroemdheden aantrekken

Er is de laatste tijd een enorme rage aan de gang rond de meme-cryptocurrency, die begonnen is door Tesla CEO Elon Musk. Als gevolg hiervan besloten talloze beroemdheden op de trein te springen. De miljardair-investeerder en Shark Tank-ster Mark Cuban was een van hen. Hij ging echter nog verder door Dogecoin-betalingen te accepteren voor tickets en merchandise voor zijn NBA-team – de Dallas Mavericks.

ProBit

Op de vraag waarom Cuban voor Dogecoin heeft gekozen, zei Cuban: “omdat we dat kunnen”. Tevens gaf Cuban eerder vandaag een update over hoe het Dogecoin-initiatief verloopt op zijn Twitter-account. Hij gaf aan dat de Mavs “voor meer dan 122k DOGE aan merchandise hebben verkocht.”

Eerder sloot de bekende Amerikaanse restauranthouder, auteur en Emmy Award-winnende tv-presentator, Guy Fieri, zich ook aan bij de rage door een foto van zichzelf te posten in een ruimtepak met Shiba Inu-thema met de opmerking “klaar om naar de MAAN te gaan”.

DOGE bereikt nieuwe all-time high

De cryptocurrency staat berucht om het feit dat het vatbaar is voor enorme plotselinge prijsstijgingen na goedkeuringen van de bekende personen. De munt is dan ook in de afgelopen 24 uur met meer dan 70% omhooggeschoten. De cryptocurrency handelde gisteren onder de $0,085, maar de indrukwekkende stijging dreef hem naar nieuwe hoogtepunten. Als gevolg hiervan brak Dogecoin zijn vorige recordniveau en markeerde een nieuw record op $0,14.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN