DOGE

Dogecoin zal zeker de $1 bereiken, aldus Mark Cuban

Mark Cuban, de miljardair-investeerder en eigenaar van basketbalteam Dallas Mavericks, heeft onlangs aangegeven dat Dogecoin (DOGE) het potentieel heeft om een prijs van meer dan $1 te bereiken, mits het op grotere schaal zou worden gebruikt in het ecosysteem van de Mavericks. Hij tweette het volgende:

“De Dallas Mavericks hebben meer dan 20.000 Dogecoin transacties gedaan, waardoor we de GROOTSTE DOGECOIN-HANDELAAR TER WERELD zijn! We danken jullie allemaal en kunnen alleen maar zeggen dat als we nog eens 6.556.000.000 DOGECOIN aan Mavs-merchandise verkopen. Dogecoin zal ZEKER de $1 zal RAKEN!!!”

De opmerking kwam dagen nadat de Dallas Mavericks Dogecoin begonnen te accepteren als betaalmiddel voor tickets, seizoenkaarten en officiële merchandise. En hoewel deze dienst pas vorige week is gestart, beweerde Cuban dat er al meer dan 20.000 DOGE-transacties waren gedaan.

Elon Musk is niet de enige supporter

Maar de munt heeft de afgelopen jaren ongekend succes gekend. Het project heeft op het moment van schrijven al een marktkapitalisatie van meer dan $6 miljard en heeft de aandacht getrokken van reguliere media en miljardairs zoals Mark Cuban en ook de bekende CEO van Tesla, Elon Musk.

Musk lijkt er met name een voorliefde voor te hebben. Hij zei eerder dit jaar dat DOGE “naar de maan” kon reiken en tweette verschillende memes waarin het logo van Dogecoin werd gebruikt. De focus van de CEO van Tesla trok uiteindelijk de aandacht van beroemdheden en social media-sterren, en zag zelfs een ‘TikTok-challenge’ ontstaan.

Cuban heeft dat echter niet gedaan, maar heeft zich overgegeven aan de sector van gedecentraliseerde finance (DeFi). Hij ziet echter wel dat de meme-valuta naar de $1 zal stijgen, een cijfer dat Dogecoin zou waarderen op meer dan $128 miljard.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN