Bitcoin

Bitcoin koers op weg naar $160.000, volgens CEO van Celsius Network

De Bitcoin (BTC) koers heeft vandaag een nieuw hoogtepunt bereikt van $63.300. Hierdoor hebben we zojuist het vorige hoogtepunt van $61.844 overtroffen. Als het aan de CEO van Celsius Network Alex Mashinsky ligt, zal de Bitcoin koers in 2021 nog veel verder oplopen. Zo gaf hij tijdens een interview aan dat de Bitcoin koers richting $160.000 kan stijgen. Volgens Mashinsky zullen steeds meer mensen in Bitcoin stappen door de inflatie van fiat-geld, als gevolg van overmatig bijdrukken van geld.

Maar wat maakt Bitcoin nu zo financieel interessant?

Dat valt eigenlijk voornamelijk terug te brengen tot zijn absolute en gecontroleerde schaarste. Ten eerste staat in de broncode van Bitcoin beschreven dat er nooit meer dan 21 miljoen beschikbaar zullen zijn, in tegenstelling tot het oneindige aanbod van fiat-valuta’s.

Instellingen erkennen Bitcoin

De CEO van Celsius Network ging verder met vertellen dat veel instellingen Bitcoin hebben erkend als een betaalmiddel en als store of value. Zo noemde hij de beslissing van Tesla om klanten toe te staan om voor auto aankopen met Bitcoin te betalen. Verder maakten wij vandaag ook bekend dat spelers van de Engelse voetbalclub Southampton F.C. hun bonussen uitbetaald zullen krijgen in Bitcoin.

ProBit

Coinbase naar de beurs

Naast deze positieve factoren zei Mashinsky dat Coinbase naar de beurs gaat ook bullish is voor Bitcoin. De CEO voorspelt dat Bitcoin richting $160.000 zal stijgen en het jaar zal afsluiten op ongeveer $100.000. Toen Mashinsky werd gevraagd wat Bitcoin investeerders het beste met hun munten kunnen doen, raadde hij aan om je Bitcoin te hodl’en.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN