Bitcoin Nieuws

Spelers van Southampton F.C. krijgen bonussen uitbetaald in Bitcoin

Eerder deze maand plaatsten wij al een artikel waarin duidelijk werd dat het mogelijk was voor spelers van het NBA-team de Sacramento Kings om in Bitcoin (BTC) uitbetaald te worden. Nu is het echter duidelijk geworden dat spelers van de Engelse voetbalclub Southampton F.C. hun bonussen uitbetaald zullen krijgen in de koningsmunt.

De voetbalclub tekende namelijk een driejarige overeenkomst met Coingaming Group om de belangrijkste partner van de club te worden, waardoor Sportsbet.io nog steeds shirtsponsor zal blijven. Tevens is het volgens het rapport de grootste sponsorship in zijn clubgeschiedenis.

Dankzij deze partnership zullen de spelers van Southampton hun jaarlijkse prestatiebonus ontvangen in BTC, wat erg goed nieuws kan zijn voor Bitcoin, aangezien steraanvaller Danny Ings ongeveer £3,9 miljoen (€4,5 miljoen) per jaar verdient. Als hij bijvoorbeeld een bonus van 5 procent per jaar zou krijgen, zou dat hem ongeveer £195.000 (€250.000) aan BTC opleveren. Alle 24 spelers in de selectie van Southampton komen overigens in aanmerking voor de bonusbetalingen in BTC.

Tevens was afgelopen seizoen het eerste seizoen van Southampton met het logo van Sportsbet.io op hun tenue, en de CEO van Coingaming Group, die Sportsbet.io exploiteert, Maarja Pärt, is erg tevreden met de resultaten:

“Ons eerste seizoen als de belangrijkste clubpartner van Southampton FC heeft al alle verwachtingen overtroffen. We zijn geïnspireerd door de passie van de club en zijn fans, en het was een gemakkelijke beslissing voor ons om onze samenwerking met de Saints met nog eens drie jaar te verlengen.”

Vorig jaar had Watford F.C. een Bitcoin-logo op de mouwen van hun voetbalshirts. Nu, met dit nieuws uit Southampton, is het duidelijk dat Premier League-clubs hebben laten zien dat ze openstaan ​​voor Bitcoin en dat het slechts een kwestie van tijd is voordat meer teams dit voorbeeld volgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN