ConsenSys gaat NFT-platform “Palm” lanceren

We hebben allemaal de hype omtrent non-fungible tokens (NFT’s) wel meegekregen. Verschillende bekende artiesten en muzikanten hebben besloten om deel te nemen aan de markt door hun content te digitaliseren op de blockchain. Zo heeft de bekende digitale kunstenaar Beeple al verschillende NFT’s verkocht, waarvan de bekendste “Everydays: The First 5000 Days” voor het enorme bedrag van $69 miljoen geveild werd.

Naast het feit dat bekende personen van de markt willen profiteren, hebben verschillende bedrijven ook besloten om op de NFT-trein te springen. Zo is bekend geworden dat ConsenSys, een blockchain bedrijf dat zich toelegt op Ethereum (ETH), van plan is op een efficiënter NFT-platform, genaamd Palm, te lanceren om het probleem van vervuiling aan te pakken.

ConsenSys werkt samen om Palm te lanceren

In samenwerking met HENI Group en Heyday Films, de leverancier van Ethereum-softwareoplossingen, is ConsenSys van plan om zijn NFT-platform genaamd “Palm” te lanceren. Het platform zal debuteren als een Ethereum-sidechain en zal een geoptimaliseerde ervaring bieden voor artiesten en kunstenaars. Volgens de aankondiging wordt Palm ontwikkeld om schaalbaarder te zijn om snellere transacties, lage gaskosten en 99 procent minder vervuilend te zijn.

ProBit

Damien Hirst, een jonge Britse kunstenaar, wordt de eerste artiest die NFT’s op Palm zal lanceren, die zal bestaan ​​uit 10.000 werken op papier die zijn gekoppeld aan overeenkomstige NFT’s. De kunstwerken van Hirst, genaamd “The Currency Project”, zijn een vijfjarig project. Als onderdeel van de samenwerking zal een versie van de binnenkort te lanceren Uniswap V3 op Palm worden geïmplementeerd om de handel in NFT-kunsten te ondersteunen. Tevens werden MetaMask, MEME, Ethereal Ventures, Nifty’s, Treum en EulerBeats genoemd als de lanceringspartner van Palm.

Andere cryptobedrijven lanceren ook NFT-marktplaatsen

Het is duidelijk dat de NFT-markt groeit in waardering en populariteit. Om het groeiende aantal mensen op de markt van dienst te zijn, lanceren veel cryptobedrijven NFT-marktplaatsen en investeren ze erin. Onlangs kondigde Crypto.com, een cryptocurrency-betalingsbedrijf, zijn plan aan om een ​​NFT-marktplaats te lanceren die zich voornamelijk richt op beroemdheden. OpenSea, een NFT-marktplaats, verzekerde ook kapitaal van vooraanstaande investeerders om op te kunnen schalen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!