Bitcoin koers zou richting $200.000 kunnen stijgen, aldus Peter Brandt

De Bitcoin (BTC) koers bereikte op 13 maart zijn hoogste punt ooit van meer dan $60.000 en zoals in het verleden vaker is gebeurd, wanneer Bitcoin naar een nieuw record stijgt, volgt er meestal een correctie. Ook dit keer was het niet anders.

Speculanten en analisten verwachten dat Bitcoin deze bullish trend vooralsnog zal voortzetten, aangezien de technische analyses een algemene prijsstijging suggereren. Volgens het bekende Stock-to-Flow-model van crypto-analist PlanB, zal Bitcoin dit jaar kunnen stijgen tot boven de $100.000.

Bovendien heeft Joe Biden onlangs een derde stimuleringspakket toegekend om de Amerikaanse economie een boost te geven. Het derde stimuleringspakket is bedoeld om de financiële lasten tegemoet te komen vanwege de aanhoudende coronapandemie. Mike Novogratz zei dat jonge Amerikanen het derde stimuleringspakket zullen gebruiken om in Bitcoin te investeren.

ProBit

Bitcoin koers kan $200.000 bereiken

Veteraan handelaar Peter Brandt, die bekend staat om het correct voorspellen van de Bitcoin crash in 2018, heeft in een interview met CoinDesk gezegd dat de Bitcoin koers tot $200.000 zou kunnen stijgen. Hij merkte op dat de bullmarkt van Bitcoin op de lange termijn intact blijft. Bovendien voegde hij eraan toe dat zijn technische analyse voorspelt dat de Bitcoin koers zou kunnen blijven stijgen, met de nodige correcties.

Brandt zei tijdens het interview dat hij verwacht dat de Bitcoin koers in het derde of vierde kwartaal van het jaar $180,00 tot $200.000 zal stijgen, op basis van de langetermijntrend. Hij voegde toe:

“Ik houd het grotere plaatje in de gaten. Bitcoin in de afgelopen 10 tot 11 jaar, je krijgt deze grote rally’s die twee tot drie jaar versnellen, en dan krijg je een grote correctie.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!