Bitcoin

Jonge Amerikanen willen geld van stimuleringspakket in Bitcoin investeren aldus Mike Novogratz

Het derde stimuleringspakket van $1.400 zal binnenkort uitgekeerd worden aan de meeste Amerikanen. Mike Novogratz, CEO van Galaxy Investment, heeft in een interview met CNBC gezegd dat jonge Amerikanen het derde stimuleringspakket zullen gebruiken om Bitcoin (BTC) te kopen. Daarnaast merkte hij op dat in het afgelopen half jaar het vertrouwen van traditionele bedrijven en financiële instellingen in BTC is toegenomen.

“De stimuleringschecks komen eraan. Mensen zijn daar enthousiast over. Veel stimuleringschecks gaan naar jongeren die Bitcoin willen kopen.”

Bitcoin steeg in het afgelopen weekend boven het psychologische niveau van $60.000, echter was dit van korte duur. Gisteren daalde de koers namelijk tot onder $55.000. Ondanks deze daling blijven speculanten optimistisch. Zo deed de CEO van Diginex een optimistische voorspelling en zei dat de Bitcoin koers tegen het einde van het jaar richting $175.000 zal stijgen.

Nieuwe Bitcoin hoogtepunt komt door particuliere beleggers

Novogratz richtte zich tijdens het gesprek op de bullish ontwikkelingen en het laatste hoogtepunt van Bitcoin en had het nauwelijks over de recentelijke dip. Hij zei dat de laatste all time high voornamelijk komt door particuliere beleggers in plaats van instellingen.

Verder besprak hij ook hoe de perceptie van Bitcoin de afgelopen maanden wereldwijd is veranderd, na de komst van instellingen als MassMutual, Tesla, MicroStrategy, One Asset River Management en meer. Hij zei:

“In de afgelopen drie maanden hebben we deze seculiere verschuiving gehad waarbij Bitcoin een aanwinst is geworden. Het is niet ‘misschien’, het is niet ‘het zou kunnen zijn’, het is nu een activaklasse. Cryptocurrency is een activaklasse. Elke bank trekt naar binnen, elk technologiebedrijf trekt naar binnen en alle portefeuilles beginnen binnen te komen. “

Stimuleringspakketten investeren in BTC

De afgelopen twee stimuleringspakketten hebben mooie rendementen opgeleverd bij een investering in Bitcoin. Zo is het eerste stimuleringspakket 8 keer meer waard. Zullen de jonge Amerikanen het derde stimuleringspakket investeren in Bitcoin, wat denken jullie?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN