Welke altcoins

Deze 9 altcoins moet je in de gaten houden, aldus analist

Een prominente crypto-analist, die nauwkeurig de duik van Bitcoin (BTC) naar ongeveer $4.000 in maart voorspelde, heeft onlangs op Twitter aangegeven dat ETH, XRP en zeven andere altcoins klaar staan ​​om uit te breken als het nieuwe altseason begint.

De handelaar, die in de branche bekend staat als il Capo of Crypto, zei dat de bulls waarschijnlijk de controle hebben herwonnen, nadat de correctie van de Bitcoin koers gestart is. Hij tweette het volgende:

“Bodem is bereikt. We zullen waarschijnlijk geen BTC onder de $18.000 meer zien. Laat het altseason maar beginnen.”

Als gevolg van zijn visie, gaf Capo aan dat hij negen altcoins in de gaten houdt waarvan hij denkt dat ze de komende weken of maanden zullen exploderen. Bovenaan zijn lijst staat Ethereum (ETH). De handelaar voorspelt dat de nummer twee cryptocurrency in 2021 een parabolische run zal doormaken, die de koers naar $10.000 zal brengen:

“Anatomie van een BULLISH-kaart. P.S. Het accumulatiebereik van Ethereum was groter dan dat van Bitcoin.”

Bron: CryptoCapo_ Twitter

De volgende in de rij is XRP. Volgens Capo zal de nummer drie cryptocurrency van dit moment vóór mei 2021 met meer dan 460% stijgen van de huidige prijs van $0,50 naar $2,80.

“XRP. Geen grapje. Velen zullen verrast worden.”

Bron: CryptoCapo_ Twitter

Een andere altcoin op Capo’s lijst is Noia Network (NOIA), een project dat als doel heeft de huidige internetinfrastructuur te upgraden. De handelaar zei dat NOIA zich in de vroege stadia van een bullrun bevindt die de altcoin tegen het eerste kwartaal van 2021 naar een hoogste punt van $2,50 zal brengen.

“Trend die parabolisch wordt. 250% gestegen sinds de eerste entries. Send it.”

Bron: CryptoCapo_ Twitter

Uiteraard kijk Capo ook naar het gedecentraliseerde Oracle-platform Chainlink (LINK). Hij gaf aan dat LINK zich in een enorme parabool bevindt die de cryptocurrency boven de $100 zal sturen.

“LINK vormt een parabolische beweging in een andere parabolische beweging.”

Bron: CryptoCapo_ Twitter

De cryptostrateeg houdt ook Cardano (ADA) nauwlettend in de gaten. Hij zei dat de cryptocurrency kan stijgen richting $0,39, wat een beweging van 160% vertegenwoordigt ten opzichte van de huidige prijs van $0,15.

“ADA $0,36- $0,39 zou de volgende moeten zijn.”

Bron: CryptoCapo_ Twitter

Andere munten op de watchlist van Capo zijn de gedecentraliseerde datamarktplaats Ocean Protocol (OCEAN), de multifunctionele blockchain Waves en het platform voor smart contracts Zilliqa (ZIL). Daarnaast kijkt Capo naar Reserve Rights Token (RSR), een cryptovaluta dat wordt gebruikt om de prijs van Reserve Rights (RSV) stabiel te houden.

Wat de Bitcoin koers betreft, gelooft de analist dat het nummer één cryptocurrency nu op weg is naar een recordhoogte van $24.000.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN