Ripple cryptocurrency

72% van de XRP-investeerders verwacht een XRP koers van $100

De XRP koers heeft de afgelopen twee jaar matig tot slecht gepresteerd. Dit terwijl Ripple, het bedrijf achter de cryptocurrency XRP, de afgelopen twee jaar grote stappen gemaakt heeft, echter heeft dat nog geen weerslag gehad op de prijs van de cryptocurrency. Zo heeft het bedrijf talloze deals gesloten om het ecosysteem van XRP te laten groeien door zich te focussen op Ripple On Demand Liquidity (ODL).

Desalniettemin blijft een meerderheid van XRP-investeerders positief over de prijs van de cryptocurrency op de lange termijn. Een nieuw onderzoek door een XRP-supporter, met de naam @XRP_Cro op Twitter, onthulde dat een groot aantal XRP-investeerders de prijs van het crypto-activum in de nabije toekomst zien stijgen tot $100, wat wel heel optimistisch is.

72,4% van de XRP-investeerders verwacht een XRP koers van $100

XRP_Cro heeft een Twitter-enquête gehouden die specifiek gericht was op de XRP-gemeenschap. Van de 1.000 mensen die hebben deelgenomen, gelooft 72,4% dat de prijs van de op drie na grootste cryptocurrency op een bepaald moment in de toekomst zal stijgen naar $100.

Verder is 43% bereid om hun XRP-bezit gedeeltelijk of volledig te verkopen zodra het de $100 overschrijdt. 39,1% van de deelnemers zegt dat ze geld zouden uitbetalen als XRP wordt gewaardeerd tussen $10 en $50. Dit betekent dat ten minste 82% van de XRP-investeerders bereid is om het actief aan te houden tot het $10 bereikt.

94,3% zei dat ze voor de lange termijn in XRP hebben geïnvesteerd, en slechts 5,7% geeft toe dat ze gewoon handelaars zijn. Interessant genoeg komt de grootste motivatie om XRP te kopen voor 68% van de respondenten voort uit de wens om rijk te worden. Toch investeerde 15% in XRP omdat ze gefascineerd zijn door de technologie en het gebruik ervan als betaalmiddel.

Het onderzoek gaf ook aan dat 77,9% denkt dat XRP de grootste return on investment (ROI) zal opleveren tijdens de volgende bull run. 15,7% stemde op de 28e grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, VeChain (VET), terwijl 2,9% en 3,5% respectievelijk Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) stemden.

Het geloof in Ripple blijft sterk

Het neerwaartse traject van XRP in de afgelopen twee jaar is sterk bekritiseerd door de cryptocurrency-gemeenschap, aangezien de crypto in het slop blijft terwijl zijn concurrenten blijven schitteren. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de meeste XRP-investeerders onaangedaan zijn. Ze blijven hoopvol over de toekomst van het digitale activum.

Bovendien bleek uit de peiling dat de Chief Technology Officer bij Ripple, David Schwartz, de populairste werknemer van het bedrijf is. CEO Brad Garlinghouse komt op de tweede plaats.

Toen de respondenten werd gevraagd welke andere cryptocurrencies ze naast XRP in hun cryptoportfolio’s houden, antwoordde 65% VeChain (VET), 27% zei Cardano (ADA), 14% koos voor Stellar (XLM). Opvallend is, is dat slechts 4,1% van de XRP-investeerders ook Ethereum bezit.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN