OKEx blockchain

EOS zal DeFi ontketenen, aldus Block.one CEO

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Block.one CEO Brendan Blumer zegt dat EOS de meest geschikte blockchain is voor de gedecentraliseerde finance (DeFi) -markt, aangezien gebruikers langzame en dure transacties op Ethereum (ETH) ervaren.

Blumer gaf in een reeks tweets aan dat hij de prestaties van Ethereum te midden van de bloeiende DeFi-markt, wat heeft geresulteerd in netwerkcongestie en hoge transactiekosten, betreurt.

Hij tweette het volgende:

“Ethereum heeft geresulteerd in een langzame, dure, hoge inflatie keten, gecontroleerd door een 3 pool kartel dat weigert de schaalbaarheid van het protocol te upgraden, terwijl het miljarden per jaar aan mining-vergoedingen en $90 per transactie kost.”

Blumer wees erop dat EOS de oplossingen heeft voor de problemen die het protocol momenteel ondervindt en waar waar de meeste DeFi-protocollen nu de dupe van zijn:

“ETH belooft upgrades die elke dag meer als EOS klinken, maar met eindeloze vertragingen en geen praktisch pad naar implementatie, terwijl EOS maandelijks technologische innovatie levert, die op zijn beurt goed onderzocht wordt door een getalenteerde wereldwijde gemeenschap.”

Uit een Q1 2020-rapport van DApp Review bleek dat Ethereum het dominante platform voor gedecentraliseerde applicaties blijft, met een volume van $5,64 miljard vergeleken met $1,74 miljard op EOS. Het is echter wel zo dat EOS wordt gezien als één van de belangrijkste uitdagers van Ethereum, en Blumer denkt dat de blockchain de gedecentraliseerde financiële sector kan helpen zijn beperkingen op te heffen. Het hoofd van Block.one zegt dat EOS al het ecosysteem heeft om DeFi naar een hoger niveau te tillen:

“EOS zal DeFi ontketenen … EOS heeft de prestaties, liquiditeit en ontwikkelaarsgemeenschap om DeFi-applicaties te ondersteunen die nergens anders mogelijk zijn.”

Ethereum-maker Vitalik Buterin heeft EOS in het verleden bekritiseerd en noemde het gedelegeerde proof-of-stake-model gecentraliseerd vanwege zijn afhankelijkheid van een handvol nodes.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN