Bitcoin koers

Analist: Bitcoin koers richting de $10.500

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen dagen enorme volatiliteit gezien en gisteren was weer zo een dag. Bitcoin zag in het begin van de middag een mooie stijging tot $11.590. Deze stijging kwam naar verluidt na een toespraak van de voorzitter van de Federal Reserve over de inflatie van de Amerikaanse dollar. De Amerikaanse Federal Reserve (FED) besloot namelijk een gemiddelde inflatie van 2% te handhaven.

Echter duurde dit feestje niet lang, want een paar uur later daalde de prijs alweer naar $11.125. Deze prijsactie heeft ervoor gezorgd dat steeds meer investeerders geloven dat een daling van de Bitcoin koers er aan zit te komen. Sterker nog, steeds meer analisten suggereren dat de Bitcoin koers zal gaan dalen richting $10.500.

Bitcoin richting $10.500, volgens analist

Cryptocurrency handelaar George plaatste recent een tweet over de technische vooruitzichten van Bitcoin en suggereerde dat de Bitcoin koers op korte termijn richting de $10.500 zal dalen.

“Bitcoin: Vorige high getest als resistance. Waarbij ook een supply zit, dit is een vorm van resistance (OTE = Optimal Trade Entry). We pakte een short vanaf $11.506. Ik denk dat we binnenkort een versnelling naar beneden zien.”

Bron: Twitter

De prominente Bitcoin handelaar CryptoMichael, plaatste onlangs een korte video op Twitter over de Bitcoin koers. Hij gaf aan “dat we op de hoge timeframe nog steeds de cruciale levels vasthouden en dat de cruciale area zich vooralsnog sterk houdt. Mochten we deze verliezen dan richt hij zich op de $9.600 level”.

Klik op de play knopje hieronder om de video af te spelen!

Groot aantal Bitcoin opties lopen vandaag af

Ook is het vandaag een bijzondere dag, want het is namelijk één van de grootste vervaldagen van de Bitcoin-optiemarkt. Er zullen vandaag namelijk 65.000 aan BTC contracten vervallen, met een waarde van ongeveer $740 miljoen.

Wat je misschien ook leuk vindt:

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers klaar om lager te testen?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN