Ethereum koers

Ethereum koers is los en aantal ETH-adressen in winst bereikt all time high

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk gemerkt hebben aan jullie portfolio’s, staat bijna de gehele crypto-markt, inclusief Bitcoin, in het groen. Een paar altcoins presteerden echter beter dan de rest. Deze lijst bevatte zowel Chainlink (LINK) als Ethereum (ETH). Dit ondanks dat de ontwikkelaars van Ethereum de uitrol van Ethereum 2.0 hebben vertraagd.

De Ethereum koers lijkt erg gunstig te bewegen en op het moment van schrijven staat de koers op $275,45 gestegen, een stijging stijging van 12,56% in de afgelopen 24 uur. Het lijkt er echter op dat Ethereum nog niet klaar is. Zo zei Kevin, eigenaar van het Telegram-kanaal Coinbaas, het volgende:

“279.98 als top tot zover tegen deze flinke resistance. Afwachten of we higher lows kunnen gaan vormen en de resistance vaker gaan testen.”

Hij voegde zijn comments bij de onderstaande chart (LET OP! de chart is van eerder op de dag):

Bron: TradingView Telegram-kanaal Coinbaas

Aantal Ethereum-adressen in het groen bereikt all time high

Zoals gezegd was de munt getuige van een mooie prijsstijging tijdens de laatste prijsrally. Daarnaast heeft de Ethereum koers deze week een stijging van 10,7% behaald. Bovendien nam het aantal Ethereum-adressen in winst ook toe, en bereikte een nieuwe all time high.

Eerder vandaag werd er een record aller tijden van 26.461.041.375 genoteerd, maar dit record werd echter snel al weer doorbroken door een ander hoogtepunt van 26.537.344.958. Dit volgens een grafiek die door het crypto-analysebedrijf Glassnode gedeeld werd op Twitter.

Ethereum 2.0 staat om de hoek

Fase 0 van Ethereum 2.0 zou in eerste instantie worden uitgebracht in het eerste kwartaal van 2020, maar het lijkt erop dat het netwerk nog wat moet wachten voordat het van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake gaat. Terwijl Ethereum 2.0 constant is vertraagd door het team, komt het laatste nieuws als een sprankje hoop voor degenen die anticiperen op de uitrol. Danny Ryan van Ethereum onthulde gisteren dat het definitieve openbare testnet voor Ethereum 2.0 op 4 augustus 2020 zou worden gelanceerd.

Daarnaast gaf Justin Drake onlangs aan dat het eerste deel van het netwerk vóór het einde van dit jaar gelanceerd gaat worden. Dit vanwege de eerdere pushback die hij ontving over zijn uitspraak om het pas in januari 2021 te lanceren.

Hij tweette het volgende:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN