Ethereum Nieuws

CryptoCoinTalk: Ethereum koers is los, maar whats next?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Ethereum koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Een nieuwe dag, een nieuwe stijging. De afgelopen paar maanden hebben veel alts hele fraaie stijgingen laten zien. Met name verschillende midcaps en shitcoins (niet onze woorden, zo heet de index van deze coins) deden het erg goed. De enige groep altcoins die enigszins achterblijft, op enkele uitzonderingen na, is de groep ‘major altcoins’. Hieronder vallen onder andere EOS, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH). De laatstgenoemde is echter nu eindelijk uit de lange consolidatiefase gebroken.

Dit is belangrijk voor de groep major altcoins, aangezien Ethereum en met name de Bitcoin (BTC) -pairing van Ethereum er voor zorgt dat andere major altcoins meestijgen. Vandaar dat we vandaag ook een uitgebreide analyse van Ethereum gaan doen om een verwachting te kunnen schetsen van de Ethereum koers en de andere major altcoins.

Weekgrafiek Ethereum koers

Bron: TradingView

Als we op de weekgrafiek kijken zien we dat we een grote range aan het terugclaimen zijn. Dit is erg bullish en laat de sterkte van Ethereum op dit moment zien. De groene horizontale zone is een dagelijks level dat ook op de weekgrafiek gebroken moet worden. De range low van de range ligt op 26870 sats en de range high ligt op 37550 sats. De eerste significante resistance is te vinden op 31780 sats.

Daggrafiek Ethereum koers

Bron: TradingView

Op de daggrafiek zien we goed dat de Ethereum koers de vorige highs heeft gebroken en lokaal higher highs aan het vormen is. Op dit moment zitten we alleen nog tegen een key level op de daggrafiek aan. Deze ligt op 27770-28310 sats. Het is belangrijk dat we op de daggrafiek boven de 25855 sats blijven om bullish te blijven. Mochten we de belangrijke resistance breken verwachten wij een stijging richting de 31780 sats (wekelijkse level)

4-uur-grafiek Ethereum koers

Bron: TradingView

In de vorige analyse was de beweging omhoog perfect uitgespeeld. Alleen zagen we toen geen afwijzing van de 618 en 705 fib levels, maar een flinke stijging erdoorheen. Op dit moment zijn we tijdelijk aan het consolideren onder die belangrijke resistance zone. Mochten we hier doorheen breken kunnen we een forse momentum toename gaan zien.

Conclusie

Kortom, vooralsnog ziet Ethereum er erg sterk uit. De kans dat we meer upside gaan zien is zeer aanwezig en dit betekent dat de major altcoins ook positieve prijsactie kunnen gaan laten zien.

Wil je meer van dit soort analyses en voorspellingen? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN