Ethereum EIP-1559

CryptoCoinTalk: Ethereum maakt zich klaar om vorige highs op te zoeken?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Ethereum koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Ethereum koers is momenteel aan het corrigeren, op zowel het Bitcoin– als het USDT-paar. Het Bitcoin-paar van Ethereum, oftewel ETH/BTC, is een belangrijke indicator voor de prestaties van veel altcoins. Als ETH/BTC daalt, volgen veel altcoins en datzelfde geldt voor wanneer ETH/BTC stijgt. Belangrijk om dus mee te nemen in je analyse! Wij gaan daarom vandaag ook weer uitgebreid kijken naar ETH/BTC.

Ethereum koers – weekgrafiek

Ethereum koers weekgrafiek 16-7
Bron: TradingView

Als we op de weekgrafiek kijken zijn we nog altijd redelijk bullish. Het is belangrijk dat we de support houden van de vorige high om de weg omhoog te kunnen vervolgen op de weekgrafiek. De wekelijkse support ligt op 25676 sats. Mochten we die support behouden op de weekgrafiek, dan kunnen we een beweging omhoog verwachten richting de vorige high op 27619 sats.

Ethereum koers – daggrafiek

Ethereum koers daggrafiek 16-7
Bron: TradingView

Als we een stukje verder inzoomen richting de daggrafiek lijken we de support op 25676 sats niet te behouden en lijken we een beweging omlaag te zien. Deze beweging zal waarschijnlijk richting het daily orderblock gaan, die tevens confluence heeft van de 618 en de 705 fib retracement levels. Deze levels liggen op 25148 en 24839 sats. Mochten we daar support weten te vinden, dan kunnen we de zojuist gebroken support terugclaimen en een verdere stijging maken richting de wekelijkse high.

Ethereum koers – 4-uur-grafiek

Ethereum koers 4-uur-grafiek 16-7
Bron: TradingView

Als we verder inzoomen richting de 4-uur-grafiek kunnen we een pullback gaan maken richting de resistance zone waarbij we dan mogelijk een bearish retest vormen. Deze resistance zone ligt op de 25900 sats. Van daaruit is de kans dus groot dat we een verdere daling gaan maken richting de dagelijkse support, waarvan we een bounce kunnen verwachten.

Conclusie

Kortom, de dagelijkse support rond 25148 en 24839 sats zou een mooie swing long trade kunnen worden. Op de lagere tijdsframes ziet het er momenteel iets minder uit dan op de hogere tijdsframes. Het is dus even afwachten hoe de koers zich de komende dagen gaat ontwikkelen, voordat we verdere conclusies kunnen trekken. Veel alts lijken een pullback te maken, ook vanwege Bitcoin, dus wees voorzichtig met het openen van nieuwe altcoinposities!

Wil je meer van dit soort analyses en voorspellingen? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN