Ethereum Nieuws

Ethereum koers gaat waarschijnlijk dalen, aldus analist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Op het moment van schrijven staat de Ethereum koers op ongeveer $235, terwijl de Bitcoin koers op ongeveer $9.150 staat, en omdat de twee digitale activa een nauwe verbinding met elkaar hebben, zal de volgende beweging van BTC ook bepalen waar ETH de komende tijd heen gaat.

Volatiliteit staat om de hoek

Een analist, genaamd Josh Olszewicz, merkte echter op dat deze flauwe prijsactie binnenkort snel ten einde kan zijn, terwijl hij wees op de historische volatiliteit van Ethereum. De analist plaatste een grafiek die aantoont dat enorme bewegingen vrijwel altijd volgen op consolidatieperiodes die zo krap als deze zijn.

Hij tweette:

De beweging zal waarschijnlijk naar beneden zijn

Deze beweging kan echter omhoog of omlaag zijn, echter vertellen gegevens van Glassnode ons dat deze beweging wel eens naar beneden zou kunnen zijn.

Glassnode deelde namelijk een grafiek waarin duidelijk werd dat het aantal Ethereum stortingen op beurzen de afgelopen dag “aanzienlijk toegenomen” is. De onderstaande grafiek merkt op dat het voortschrijdend tweedaags gemiddelde van deze statistiek 738.938 heeft bereikt, een stijging van 30% ten opzichte van gisteren. Dit is een hoogste punt in meerdere weken.

Een handelaar, @CryptoGainz op Twitter, gaf aan dat dit een bearish teken kan zijn voor Ethereum, een stijging van de stortingen op beurzen suggereert immers dat de handelaren zich klaarmaken om hun Ethereum te verkopen voor een ander actief.

De handelaar merkte het volgende op:

“F**k. Tenzij deze in DeFi alts gaan, is dit waarschijnlijk geen bullish teken lmao.”

Wat denken jullie? Verwachten jullie ook een daling op de Ethereum koers? Laat het ons weten op onze socials!

Misschien vind je dit ook leuk:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN