Altcoins zullen de komende jaren beter presteren dan Bitcoin, aldus crypto-veteraan

Dan Morehead, de oprichter van de eerste crypto-durfkapitaalonderneming, Pantera Capital, is van mening dat altcoins de komende jaren beter zullen presteren dan Bitcoin (BTC).

Morehead zei tijdens het virtuele Unitize-evenement dat zijn bedrijf op korte termijn gokt op altcoins:

“En wij zijn van mening dat deze altcoins en met name kleinere smart contract-tokens de komende jaren beter zullen presteren dan Bitcoin.”

1xbit

Hij benadrukte daarnaast dat het onjuist zou zijn om te suggereren dat Pantera niet in Bitcoin gelooft, maar dat ze van mening zijn dat kleinere munten een groter rendement zullen opleveren:

“We denken dat Bitcoin een hoop gaat stijgen, maar altcoins zullen nog meer stijgen. Een voorbeeld is dat Bitcoin tot nu toe met ongeveer 30% is gestegen, wat verbazingwekkend is. Gezien het feit dat aandelen zijn gedaald, onroerend goed is gedaald en bijna alle activa zijn in prijs gedaald. Maar andere dingen in de cryptocurrency-ruimte zijn veel meer gestegen, Ethereum is met 80% gestegen en andere kleinere projecten zoals Augur (REP) en 0x (ZRX) zijn met 100% gestegen in dit jaar.”

Het is wel belangrijk om te melden dat Pantera geïnvesteerd heeft in Augur en 0x; het miste echter de ICO van Ethereum (ETH) in 2015.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!