afbeeldingen blogs crypto_Tekengebied 1 kopie 2

Wat is een Initial Coin Offering (ICO)?

ICO is een afkorting voor Initial Coin Offering. Je kunt een ICO zien als een niet-gereguleerde werkwijze van crowdfunding. Het doel van een Initial Coin Offering is om een nieuw cryptocurrency project te lanceren. Gedurende de ICO wordt er een softcap en een hardcap ingesteld.

De softcap geeft de minimale vereiste aan voor het project om zijn plannen voort te zetten. De hardcap is het maximale bedrag dat door het project is vastgesteld en tot dit bedrag kan er in zijn totaliteit geïnvesteerd worden. Zodra de hardcap bereikt is, zal de ICO sluiten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN