Ripple cryptocurrency

Interesse in XRP blijft dalen, terwijl BTC en ETH het gat vergroten

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Crypto-onderzoeksplatform Arcane Research heeft aangegeven dat de interesse in XRP lijkt te verdwijnen, terwijl de interesse in Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) blijft groeien.

XRP heeft moeite om zich te herstellen

In een terugblik op prestaties van de top drie crypto-activa, gedurende de eerste helft van 2020, gaf het bedrijf aan dat XRP moeite heeft om weer op de been te komen na de uitverkoop in maart, terwijl BTC en ETH zich wel snel hebben hersteld.

“Aanvankelijk begon 2020 sterk voor de top 3-munten, maar toen de markten in maart instortten, hebben de drie musketiers enorm verschillende groeitrajecten gezien.

ETH (+75% YTD) en BTC (+27% YTD) zijn hersteld van de COVID-19-crash, terwijl XRP teleurstelt (-9% YTD)… DeFi-innovaties en Proof-of-Stake anticipatie hebben de ETH-groei gestimuleerd, terwijl de interesse in XRP is afgenomen en XRP worstelt om te herstellen sinds de crash.”

Bron: Arcane Research

Het crypto-analysebedrijf zei verder dat XRP er niet goed uitziet, nadat het in juni 14% van zijn uitgeputte marktkapitalisatie had verloren en een magere groei van 1% in het tweede kwartaal van 2020 liet zien.

1xbit

De bodem is nog niet bereikt

Crypto-analist Luke Martin heeft ook zijn mening gegeven over XRP en gaf aan dat de XRP koers mogelijk zijn bodem nog niet bereikt heeft. Hij tweette het volgende:

“De afgelopen maanden waren behoorlijk wild voor grote groepen altcoins met een toenemende interesse, fundamenten en volume.

Een altcoin die normaal gesproken minstens 1 pomp geeft in zo’n tijd is $XRP. Maar niet dit jaar … het is heel 2020 al aan het dalen.

Waar is de bodem?

De XRP koers is volgens CoinMarketCap de afgelopen 24 uur wel met 3,39% gestegen naar $0,1823. Is dit een teken dat de munt zich gaat herstellen? De tijd zal het leren.

Anthony Pompliano: Ripple kan heel groot worden, maar dat wil niet zeggen dat XRP dat ook wordt

De mede-oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, gaf vorige week aan dat hij gelooft dat het succes van Ripple niet noodzakelijk de waarde van XRP zal verhogen. Dit gaf de Bitcoin-bull aan in de laatste aflevering van zijn podcast “The Pomp”.

In de aflevering legde Pompliano uit waarom hij een fan is van Ripple als betalingsbedrijf, maar niet zo geïnteresseerd in de cryptocurrency XRP.

“Ik zie de voordelen [van XRP] binnen het Ripple-ecosysteem. Wat ik niet begrijp, en ik denk waarom ik er voor kies niet betrokken te willen raken bij XRP, is waarom mensen het kopen, speculerend over toekomstige prijsbewegingen.

Als Ripple succesvol is, betekent dat niet dat XRP succesvol moet zijn …

Als je XRP en Ripple scheidt, Ripple als een softwarebedrijf dat betere software voor banken wil bouwen, is het een no brainer als venture capital investering. Ik baal ervan dat ik niet in Ripple heb geïnvesteerd in de seed ronde.”

Wat denken jullie? Komt de XRP koers hier nog bovenop? Laat het ons weten op onze socials!

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN