Elon Musk bouwt niet op de Ethereum blockchain

De Tesla oprichter Elon Musk, heeft recent bekendgemaakt dat hij niet op de Ethereum blockchain aan het bouwen is. Hij liet zijn standpunt weten over Ethereum en zei het volgende:

“Ik bouw niets op Ethereum en ik ben er niet voor of tegen, gebruik het gewoon niet of bezit er geen.”

De bekende Hollywood acteur William Shatner beweerde vorig jaar dat Elon Musk en de mede-oprichter van Ethereum Vitalik Buterin iets zouden bouwen op Ethereum. Musk reageerde hier vervolgens een jaar later op en ontkende het gerucht.

De Canadese Start Trek-acteur is een fan van cryptocurrency en heeft zelf ook zijn eigen non fungible token (NFT) vrijgegeven. Shatner reageerde even later op de late reactie en zei:

“Dat antwoord duurde slechts een jaar. Ik hou nog steeds van je, ook al heb je blockchain-technologie niet fascinerend gevonden!”

1xbit

Nadat Musk zijn standpunt had laten weten reageerde een Twitter gebruiker erg cynisch met “Je hebt alleen Dogecoin, Mr. CEO, verwijzend naar de Dogecoin munt”. Dit komt omdat Elon Musk meerdere malen zijn positieve houding tegenover Dogecoin heeft uitgesproken.

Elon Musk Starlink satellieten

Eerder plaatsten wij een artikel waarin Elon Musk’s bedrijf SpaceX mensen uitnodigt om internet via zijn Starlink-satellieten te bètatesten – een megaconstellatie die toegang tot internet vanaf vrijwel elke plek op aarde belooft. Het Amerikaanse bedrijf voor ruimtetransport heeft meer dan 500 satellieten in een baan rond de aarde gelanceerd en kondigde aan dat de tests binnen enkele weken zouden kunnen beginnen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!