Elon Musk

Elon Musk laat zich wederom positief uit over Dogecoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Iets meer dan een maand na het geven van sceptische opmerkingen over Bitcoin (BTC), is SpaceX en Tesla CEO Elon Musk alweer de altcoin Dogecoin (DOGE) aan het aanmoedigen.

Musk, alom bekend als een grote fan van DOGE, heeft in een tweet van 3 maart weer een nieuwe aanbeveling voor de cryptocurrency gedeeld. Hij tweette het volgende:

Hoewel de eerste tweet niet direct crypto-gerelateerd is, maar slechts een shoob-meme met bijschrift ‘Dogs rock’, laat de volgende tweet duidelijk de link met Dogecoin zien.

Bekende fan van Dogecoin

Dit is echter niet de eerste keer dat de CEO van Tesla zijn positieve houding tegenover Dogecoin heeft uitgesproken. In april 2019 tweette Elon Musk dat DOGE wellicht favoriete cryptocurrency is, en voegde eraan toe dat het ‘behoorlijk cool’ is.

Hij tweette toen het volgende:

Musk is ook bekend om zijn samenwerkingsinspanningen met Dogecoin-maker Jackson Palmer in de strijd tegen cryptocurrency-oplichters op Twitter. De beroemde technologieondernemer is zelfs op Twitter gekozen om de ‘CEO’ van Dogecoin te worden en laat andere kandidaten achter, zoals mede-oprichter van Ethereum (ETH), Vitalik Buterin en maker van Litecoin (LTC) Charlie Lee.

Dogecoin is momenteel de 32ste grootste cryptocurrency. De altcoin steeg de afgelopen 24 uur met ongeveer 7% en handelt voor ongeveer $0,0025 op het moment van schrijven.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN