Bitcoin koers kan nog dalen richting de $6.000, volgens analist

Bitcoin (BTC) heeft vorige maand zijn derde halvering achter de rug en waar de meeste crypto-investeerders hoopten op een snelle stijging van de Bitcoin koers, laat de echte grote stijging nog op zich wachten. De prijsactie van BTC is chaotisch geweest, waarbij de koers de afgelopen dagen nog wel boven de psychologische $10.000 grens steeg, maar al gauw door de bears werd terug geduwd.

De vraag is nu: welke move zal de Bitcoin koers gaan maken?

Bitcoin koers kan nog naar de $6.000 dollar

Volgens de prominente cryptocurrency handelaar Dave the Wave, kan de Bitcoin koers de komende maanden nog een flinke daling zien. In zijn grafiek die hij op Twitter deelde is te zien dat de BTC koers nog richting de $6.000 – $7.000 kan dalen.

1xbit

Niet alleen Dave the Wave denkt hier blijkbaar zo over, want even later bevestigde ook de bekende cryptocurrency handelaar Josh Rager dat hij van mening is dat Bitcoin de $7.000-niveaus nog een keer opnieuw zal testen. Hij zei het volgende in een tweet:

“Noem me egoïstisch, maar ik zou graag zien dat de prijs van $BTC een laatste keer terugvalt in de $7ks voordat we nieuwe hoogtepunten gaan bereiken.”

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1268001052483297287

BitMEX CEO: rally boven de psychologische grens van $10.000, is geen echte rally

Waar velen bij de afgelopen stijging boven de 10k dachten dat de Bitcoin prijs zou doorstijgen, dacht de CEO en mede-oprichter van BitMEX, Arthur Hayes, er heel anders over. Wat hij zei lees je hier!

CryptoMichaël BTC koers update

Daarnaast plaatsten wij gisteren ook een BTC koers update van CryptoMichaël. Lees de volledige analyse hier!

Wat denken jullie? Zijn jullie ook positief over de BTC koers op de korte en lange termijn? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!