Bitcoin

De Rally van Bitcoin is niet echt totdat we $15k afsluiten, zegt Arthur Hayes

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin (BTC) steeg op 1 juni in een paar uit tijd door de psychologische grens van $10.000 en bereikte een hoogtepunt van $10.450. In de afgelopen tijd kwam Bitcoin al meerdere malen in de buurt van deze prijs, maar het lukte de koningsmunt echter niet om te doorbreken, wat vaak snel resulteerde in een daling. Deze stijging heeft verschillende personen hoop gegeven dat de koers snel zal door stijgen, waaronder de bekende YouTuber IvanOnTech. Hij zei namelijk het volgende:

“Bitcoin is terug boven $10.000 🤩 Met alles wat er in de wereld gebeurt, kunnen we heel snel naar $20.000 gaan.”

Echter denkt niet iedereen hetzelfde hierover..

De CEO en mede-oprichter van BitMEX, Arthur Hayes, heeft voordat Bitcoin naar $9.266 daalde in een Twitter bericht gezegd dat de Bitcoin rally boven de psychologische grens van $10.000 geen echte rally is, tenzij we de $15.000 doorbreken. Volgens Hayes zou dan pas echt een bull seizoen plaatsvinden.

“De basis begint aantrekkelijk te worden. Het is beter dan 0% verdienen bij de bank, bedankt Jay. Maar deze rally is niet echt, pas als we $15k hebben doorbroken.”

1xbit

$200 miljoen aan liquidaties

Bitcoin zag een opmerkelijke nachtelijke rally die leidde tot een hoogte van $10.400. Deze beweging was scherp en leidde ertoe dat veel handelaren ongelooflijk bullish werden op de koningsmunt.

De nachtelijke Bitcoin rally naar zijn recente hoogtepunten liet een spoor van vernietiging achter in zijn kielzog, waardoor Bitcoin zijn grootste dagelijkse liquidatie van het jaar zag (aan de koopzijde), waarbij nog eens $100 miljoen aan posities werd geliquideerd.

Wat denken jullie? Zijn jullie ook positief op de korte en lange termijn? Laat het ons weten op onze socials!

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN