eToroX

Binance CEO: het is nog niet te laat om in crypto te stappen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De meesten binnen de crypto-scene zullen de CEO van de bekendste crypto exchange Binance, Changpeng Zhao, wel kennen en als we zijn woorden moeten geloven, dan is het nog niet te laat om in cryptocurrencies te stappen.

Hij heeft recent in een tweet aangegeven dat iedereen die hij ontmoet, die in crypto zijn gestapt, denken dat het te laat is. Volgens hem is het juist het tegenovergestelde en zitten we nog vroeg in het spel. Hij vergelijkt dit met zijn eigen situatie van vijf jaar geleden, toen dacht Zhao namelijk hetzelfde. Dit gevoel probeert hij nu ook over te brengen op anderen.

Iedereen die ik heb ontmoet, die in crypto zijn gestapt, denken dat ze te laat zijn ingestapt, zonder uitzonderingen, inclusief ikzelf, tot 5 jaar later. Ik verwacht dat hetzelfde zal gelden in 2025. We zijn er nog steeds vroeg bij. Geen financieel advies. En handel niet als u geen handelaar bent. #hodl.”

Changpeng Zhao heeft zelf nog een opmerkelijk verhaal over zijn eigen crypto-ervaring in 2014. Hij had net zijn huis verkocht en ging all-in, vervolgens een paar maanden later crashte Bitcoin van $600 naar $200. Maar hij bleef aanhouden. De volgende tweet van de Binance CEO geeft een beter perspectief van zijn reis binnen de crypto-omgeving.

Ik wou dat ik je mijn zwakke verhaal uit 2015 kon vertellen, toen de $btc-prijs ‘crashte’ tot onder de $200, en ik net mijn huis verkocht en een paar maanden eerder voor $600 kocht… Nou, ik ben er nog steeds.”

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN