Bitcoin

Mensen geven erom als Bitcoin beweegt, aldus Tyler Winklevoss

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het is vast niemand ontgaan dat er op 19 april 50 Bitcoin (BTC) is verplaatst uit een Bitcoin-portemonnee, die voor het eerst in 2009 werd geopend. Het nieuws zorgde er zelfs voor dat de Bitcoin koers daalde en de meesten gingen direct op onderzoek uit om te kijken van wie het zou kunnen zijn. Er werd gesuggereerd dat het Satoshi Nakamoto zou kunnen zijn, maar velen riepen al meteen dat hij het niet was.

Bitcoin is kwetsbaar

Ook de oprichter en CEO van Binance, Changpeng Zhao, plaatste hier een bericht over op Twitter. Hij benadrukt nog maar eens hoe kwetsbaar de cryptocurrency markt is en refereert naar het bijdrukken van meer dollars door de Federal Reserve System (FED) en de recente verplaatsing van 50 Bitcoin. Hij zei het volgende:

FEDS print een paar biljoen, er gebeurt niets. Iemand (hoogstwaarschijnlijk NIET Satoshi) verplaatst 40 vroege BTC, marktpaniek.”

Mensen geven om de koningsmunt

Mede-oprichter en CEO van Gemini exchange Tyler Winklevoss, bekeek het juist van een hele andere kant en heeft als reactie op CZ zijn tweet uitgelegd waarom de meeste mensen meer om Bitcoin geven dan de dollar.

Of dit laat zien hoeveel betekenisvoller de waarde van BTC is vergeleken met de Amerikaanse dollar. Mensen geven erom wanneer 40 BTC beweegt, maar knipperen niet wanneer de Fed biljoenen rollen wc-papier afdrukt omdat ze ongevoelig zijn en de tel kwijt zijn.”

50 BTC zijn niet van Satoshi Nakamoto

Volgens de oprichter van Hashcash, Adam Back, zijn deze Bitcoins niet uit de portemonnee van Satoshi Nakamoto. Volgens hem zou de oprichter van Bitcoin dit niet doen, met munten die al heel lang in een wallet zitten. Lees het hele artikel hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN