Ripple koers

Sygnum cryptobank voegt Ripple (XRP) toe

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Sygnum Bank, de eerste cryptobank met een Zwitserse bankvergunning (FINMA), heeft op 30 april bekendgemaakt dat Ripple (XRP) nu beschikbaar is voor opnames, stortingen, uitwisselingen en andere bankdiensten.

De gebruikers van de cryptobank kunnen verschillende fiat-valuta’s, zoals USD, Euro, Zwitserse Frank of Singaporese dollar, storten en gebruiken om XRP aan te kopen.

De mede-oprichter van ‘s werelds eerste cryptobank, Mathias Imbach, is lovend over de samenwerking en zei in de aankondiging “dat Ripple de afgelopen jaren veelbelovende groeivooruitzichten heeft laten zien met meer dan 300 bank- en financiële instellingen onder hun riem. Het hele concept om direct en overal ter wereld, tegen lage kosten, geld te kunnen sturen, is revolutionair.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Tot dusver heeft Ripple de drukpunten van de wereldwijde betalingsmarkt van $700 miljard adequaat aangepakt, en dat maakt het een perfect hulpmiddel om geld te verplaatsen in opkomende economieën.”

Arab Bank Switzerland

Volgens een recente aankondiging, heeft Arab Bank Switzerland inmiddels ook plannen aangekondigd om advies- en bewaar-diensten voor XRP te ondersteunen. De bank begon afgelopen september met het aanbieden van diensten voor Bitcoin en Ethereum.

“In een wereld die steeds digitaler wordt, is de eerste investering van Arab Bank Switzerland in een bedrijf voor financiële technologie in overeenstemming met haar overtuigingen en versterkt door een gedeelde visie met Taurus, namelijk dat de werelden van traditionele activa en digitale activa samenkomen.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ripple (XRP), maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN