Ethereum koers staat op het punt om uit te breken

Volgens een prominente analist staat de Ethereum (ETH) koers op het punt een zeer bullish technische formatie te bevestigen, die ertoe kan leiden dat er een enorme rally plaatsvindt, mits de bulls voldoende kracht hebben om het patroon te voltooien.

Op het moment van schrijven is de Ethereum koers iets minder dan $136. ETH’s voortdurende zijwaartse handel markeert een uitbreiding van dat waar het de afgelopen dagen mee te maken heeft gehad, en het hield verrassend goed stand tegen Bitcoin (BTC).

Bitcoin heeft gisteren lichte neerwaartse druk opgelopen waardoor het met meer dan 3% is gedaald tot de huidige prijs van $6.250, waardoor veel grote altcoins daalden.

Hoewel ETH’s outperformance van Bitcoin bullish is, is het belangrijk op te merken dat Josh Olszewicz, een populaire cryptocurrency-analist op Twitter, heeft uitgelegd dat het momenteel gemengde signalen uitzendt.

Hij zei het volgende:

“4h ETH tri w / desc vol. Dagelijks bbands leunen richting bullish. 50/50 algemeen. 200 indien omhoog, hopelijk niet 0 indien beneden lol.”

Olszewicz legde ook uit dat ETH, door een verder opwaarts momentum, een ​​wolkbreuk zou kunnen gaan meemaken, met de bevestiging dat dit de poorten zou kunnen openen voor een scherpe rally naar $170.

Hij tweette het volgende:

“Cloud breakout zal duidelijk zijn, als dat gebeurt. Zou het snel naar 170 moeten gaan.”

Om deze bullish technische formatie te bevestigen, is het absoluut noodzakelijk dat bulls Ethereum van Bitcoin kunnen blijven ontkoppelen en het onafhankelijke opwaartse momentum verder kunnen uitbreiden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!