Ripple

Ripple CTO onthult fix voor XRP Ledger problemen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

XRP Ledger, de thuisbasis van de #3 cryptocurrency van dit moment, XRP, wordt momenteel geconfronteerd met robuustheidsproblemen. Het probleem werd benadrukt door voormalig Ripple- en XRP-supporter, Tiffany Hayden, die aangaf dat het grootboek zeer kwetsbaar is voor spamaanvallen. Dit volgens een artikel dat gisteren op ZyCrypto verscheen.

Haar beweringen kregen veel weerstand van de XRP-gemeenschap, waardoor ze zelfs besloot om de cryptocurrency niet meer te supporten en ze besloot al haar XRP te verkopen.

Ze tweette het volgende:

Welnu, haar bewering wordt nu ondersteund door de Ripple CTO, David Schwartz, die via Twitter zei dat hij een noodplan heeft om het probleem tegen te gaan.

De kwetsbaarheid van XRP Ledger

Volgens mevrouw Hayden zijn XRPL-transacties bijna stopgezet vanwege de huidige aard van de netwerkprestaties. Volgens haar is het netwerk niet gedecentraliseerd zoals andere blockchains en is het niet duurzaam voor schaalbaarheid.

Ze bleef zeggen dat het hele XRPL-netwerk één storingspunt heeft, dat ernstig wordt beïnvloed door een menselijke factor. Hayden waarschuwde ook dat als bedrijven het systeem zouden blijven gebruiken, ze gefrustreerd zouden zijn, omdat ze beweert dat het grootboek geen solide infrastructuur heeft.

Bovendien meende Hayden dat de interesse in het XRP-token aan het verdwijnen is, niet omdat het digitale item niet is ontworpen voor openbaar gebruik, maar omdat de bevolking het niet wil gebruiken. Het is niet duidelijk of haar laatste verklaring en opvattingen door emoties worden gestuurd, maar XRP en haar gemeenschap zijn blijven groeien, aangezien het de afgelopen dagen toonaangevend geweest is in de groei.

Met een marktkapitalisatie van meer dan $7,5 miljard is het een munt die men niet kan vermijden om tijd te geven om te studeren. In een recent interview met CNN, stelde CEO en oprichter van TRON, Justin Sun, zijn bullish standpunt over grote crypto-activa en onthulde ook dat hij grote hoeveelheden XRP en Ethereum (ETH) bezit. Hij bleef zeggen dat Bitcoin (BTC) zal stijgen tot $100k en daarmee de hele crypto-ruimte mee zal nemen naar nieuwe hoogtes.

Ripple’s CTO-toekomstplannen voor XRPL

Het duurde niet lang voordat de Ripple CTO, David Shwartz, reageerde op Hayden’s beweringen over de mogelijke maas in de XRPL. In zijn verklaring gaf hij eerst toe dat het daadwerkelijke ontwerp van het netwerk een aantal robuustheidsproblemen heeft, die niet gebruikelijk zijn bij de rest van de blockchains.

Wel zei hij een masterplan te hebben gekregen om de infrastructuur te herontwikkelen en dat hij enkele maanden geleden al de suggestie ingediend had. Het XRP-grootboek zal naar verwachting kernconsensus en nieuwe functies implementeren. Ze omvatten de mogelijkheid om stablecoins en elk ander activum uit te geven dat is gekoppeld aan een externe waarde.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals XRP, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN