Ethereum 2.0 validators

Ethereum koers ziet er bearish uit volgens analist

Het is alweer bijna 2 weken geleden sinds de marktcrash plaatsvond en sindsdien zijn de belangrijke cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) aanzienlijk gestabiliseerd. Echter heeft de Ethereum koers de afgelopen 4 dagen moeite gehad om comfortabel boven de weerstand te consolideren.

Cryptocurrency analist DonAlt heeft gewaarschuwd dat Ethereum nieuwe dieptepunten zou kunnen testen. In zijn tweet zei hij het volgende:

Zolang ETH onder deze rode lijn handelt, ga ik ervan uit dat er nieuwe dieptepunten en capitulatie komen.”

Hij voegde hier het volgende aan toe:

Het USD-paar ziet er nog slechter uit. ETH daalde met 90% + en varieert nu met lagere hoge en lage dieptepunten. Zolang ETHUSD handelt en sluit onder de $150, zie ik weinig reden om hogere prijzen te verwachten.

Dit jaar was een erg goed begin voor ETH. De Ethereum koers zette meteen een stijgende lijn in en investeerders waren er zelfs van overtuigd dat een nieuw alt-seizoen was begonnen. De altcoin heeft een belangrijke ondersteuningslijn verloren en het ziet er momenteel minder rooskleurig uit. Hoewel Ethereum duidelijk vastzit in een neerwaartse trend ten opzichte van de dollar, doet de altcoin het ook slecht ten opzichte van Bitcoin.

Eerder schreven wij al een artikel waarin een analist denkt dat de Ethereum koers naar de $50 dollar zal dalen. Lees het artikel hier!

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ethereum, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie