Ethereum

Ethereum koers wellicht nog naar de $50 dollar

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Dit jaar was een erg goed begin voor Ethereum (ETH). De koers zette meteen een stijgende lijn in en bereikte op 15 februari het hoogste punt van 2020, namelijk $281,98 volgens cijfers van CoinMarketCap. Echter bracht het coronavirus roet in het eten. De Ethereum koers daalde in een korte periode naar bedragen waar het 2020 mee begon.

Sindsdien is Ethereum aan het dalen en is het momenteel op zoek naar een bodem om vanuit daar te herstellen. Voordat de koers zich zal herstellen, wijst de Elliott Wave Theory erop dat de cryptocurrency zal crashen tot slechts $50, voordat een definitief dieptepunt wordt bereikt.

Ethereum $50 dollar

Cryptocurrency handelaar Cryptotoad heeft aangegeven dat Ethereum zich momenteel in een enorme WXY-correctie bevindt en bezig is om ‘wave A of Y’ af te maken.

Wave A zou het begin zijn van een kleinere ABC-correctie. Dit zal de prijs van ETH laten stijgen boven het huidige niveau, om vervolgens afgewezen te worden en richting het laagste dieptepunt te dalen.

$50 ETH klinkt onwaarschijnlijk, maar dat is toch de bodem waar ik op richt.”

Bron: Twitter

Beneluxcrypto

Volgens Technische Analyst MSDaan van Benelux Crypto Trading Room heeft #ETHUSD een pump meegemaakt en een poging gewaagd om de key-resistance die rond de $135 ligt te doorbreken. We zijn er wel boven uit gekomen, maar het is niet gelukt om er (4hr) een candle close boven te maken.

We zijn rejected door de diagonale trendline die eerder als support diende en nu als resistance dient. Wel zien we dat de resistance van de fib. 0.236 is gebroken. Als we op de RSI kijken zien we dat we een mooie trend aan het volgen zijn.

Voor de short-term zijn we bullish zolang de $120 het houdt.”

Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN