World Markets

World Markets review

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

World Markets is opgericht in 2013 en één van de meest toonaangevende online handelsplatformen dat gespecialiseerd is in edelmetaal en digitale goudhandel. Het handelsplatform zijn activiteiten inmiddels uitgebreid met online handelsdiensten, waaronder valutaparen, aandelen, indices, grondstoffen en cryptocurrencies. World Markets heeft meer dan 50.000 klanten wereldwijd en ruim 30 miljoen activa onder beheer.

De broker biedt ook een door kunstmatige intelligentie (AI) beheerd account aan. Dit biedt handelaren de mogelijkheid om verbinding te maken met de beste algoritmen, die rechtstreeks worden gecontroleerd door analisten van World Markets.

World Markets heeft een geweldige klantenservice en is op verschillende manieren bereikbaar waaronder per e-mail, contactformulier en telefonisch. Daarnaast heeft het handelsplatform wereldwijd telefoonnummers in 43 landen. Het heeft kantoren in Noorwegen, China, Zwitserland, IJsland, Bahrein en Panama.

Het handelsplatform

Worldmarkets.com biedt een unieke selectie van markten en producten die zijn diensten onderscheiden van concurrenten in de branche. Zo kun je goud digitaal verhandelen via een samenwerking met BullionVault. ‘Digital Gold’ wordt ondersteund door echt goud en biedt handelaren een veilige en snellere manier om goud te kopen en verkopen.

Een andere optie is om te handelen is via HYCM. Dit is één van de toonaangevende CFD- en forex-makelaars in de industrie. Dankzij deze samenwerking kunnen handelaren via het platform van HYCM diverse producten verhandelen, waaronder valutaparen, aandelen , indices, grondstoffen (CFD’s) en cryptocurrencies.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij WorldMarkets via BitMex in cryptocurrencies te handelen. Dit is één van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld. Ook heb je de mogelijkheid om via DX.Exchange Security Tokens (STos) te verhandelen.

Transactiekosten & commissie

Er zijn vooraf geen kosten verbonden aan handelsaccounts van World Markets. Dit zorgt voor een transparantere handelsomgeving die geen misbruik van accountbeheer aanmoedigt. Bij alle handelsaccounts betaal je alleen vergoedingen op de nettowinst en een jaarlijkse beheerdersvergoeding.

Proefaccount

Een proefaccount is 30 dagen geldig en begint met een minimale storting van $2500. Vervolgens dient deze te worden aangepast naar één van de andere twee accounttypen.

Standaardaccounts

Voor standaardaccounts wordt een prestatievergoeding van 20% en een jaarlijkse beheerdersvergoeding van 1% in rekening gebracht. De prestatievergoeding van 20% is een uitstekende drijfveer voor de broker om ervoor te zorgen dat zijn AI-handelsalgoritme voortdurend goed presteert, anders verdient het geen geld aan zijn klanten. De jaarlijkse beheerdersvergoeding van 1% is in tegenstelling tot de prestatievergoeding puur op winst gebaseerd. De beheerdersvergoeding is gebaseerd op de hoeveelheid geld die je op het platform bezit. Een saldo van $20.000 zou dus $200 aan jaarlijkse kosten betekenen.

Gold Premier Account

Voor Gold Premier-accounts ($25.000+) rekenen ze 10% prestatievergoeding en 1% jaarlijkse beheerdersvergoeding.

World Markets stortingen en opnames

World Markets brengt geen stortings- en opnamekosten in rekening, behalve bij creditcardbetalingen. Het platform ondersteunt meerdere stortings- en opnamemogelijkheden, waaronder Visa, MasterCard, Skrill, WebMoney, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Affiliate programma

World Markets heeft ook een mooi partnerprogramma, waarbij bestaande klanten nieuwe gebruikers kunnen doorverwijzen. Wanneer jouw referral succesvol handelt, dan ontvang jij een aandeel van 50% van alle vergoedingen die zijn geïnd van de nieuwe gebruiker. Bovendien ontvang je, als het je lukt om 10 of meer mensen met succes door te verwijzen om een account aan te maken en te beginnen met handelen op World Markets, 1 oz Credit Suisse Gold Bar voor elke 10 accounts.

Account maken op World Markts

Het proces voor het openen van een account bij World Markets is grotendeels hetzelfde als bij andere online brokers. Om te voldoen aan alle relevante wetten rond het witwassen van geld en terrorismefinanciering, moet de broker elke klant identificeren die zijn diensten gebruikt. Zo maak je een account aan:

1. Ga naar de website van WorldMarkets. Klik hier!
2. Kies in de kopjes rechtsboven voor ‘Open Account’.
3. Vervolgens kies je op deze pagina je gewenste handelsaccount: $2500 proefaccount, $5.000 standaardaccount of $25.000 Gold Premier-account.
4. Vul je persoonsgegevens in en je kunt beginnen.

Conclusie

World Markets biedt een divers scala aan handelsinstrumenten van enkele van de meest gereputeerde partners in de markt. Het platform biedt voor ieder wat wils, ongeacht hun handelsvoorkeur. Daarnaast heeft de broker een indrukwekkend klantenbestand. Met meer dan 50.000 klanten wereldwijd en $30 miljoen financiële activa in beheer, zijn de diensten en reputatie van het bedrijf onbetwistbaar.

Online kanaal

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in de review.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN