Bitcoin Goud

Bitcoin prijs bereikt eerder de $3.000 dan goud volgens Peter Schiff

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De toonaangevende goudbelegger en Bitcoin (BTC) scepticus Peter Schiff, deed een peiling op Twitter en vroeg zijn volgers of ze geloven dat de Bitcoin prijs eerder de $3.000 bereikt voordat goud dat doet. Hij twitterde:

Goud is tot nu toe nog $27 gestegen, boven de $1.640, een nieuw record in 7 jaar in Amerikaanse dollar en een recordhoogte in andere valuta’s. #Bitcoin wordt momenteel verhandeld tegen $9.700. Welke denk je dat eerst de $3.000 zal bereiken?

Hij volgde de humoristische provocerende vraag op met een voorspelling. Schiff denkt persoonlijk dat de Bitcoin prijs eerder zal crashen tot $3.000 dan goud.

Bijna 13.000 mensen die geloven dat zowel goud als Bitcoin op weg zijn naar de $3.000. Dit volgens de uitslagen in mijn peiling. 69,2% denkt dat goud de 3K zal raken voordat BTC dat doet, terwijl 30,8% gelooft dat Bitcoin eerst 3K zal halen. Persoonlijk geloof ik dat BTC de race zal winnen.

Wat denk jij? gaat BTC nog een keer dalen naar $3.000. Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN