Bitcoin Nieuws

Populairiteit van Bitcoin stijgt op Google en Twitter

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Statistieken van BitInfoCharts onthullen aan dat het aantal Bitcoin (BTC) vermeldingen op Twitter gestegen zijn naar het hoogste punt in twee jaar tijd.

Twee jaar geleden was de Bitcoin koers rond de $9.400, nadat het zijn hoogste koers sinds september 2019 enkele dagen eerder had bereikt.

Bitcoin Twitter
Bron: BitInfoCharts

Tweets inclusief Bitcoin bereikten 75.000 op 2 februari, een enorm contrast met standaardgedrag en het meest sinds begin 2018, toen Bitcoin hard daalde van het hoogste punt van $20.000.

De daaropvolgende dagen zagen aanzienlijk minder tweets (ongeveer 38.000 ). Dit was echter nog steeds merkbaar hoger dan de maanden voorafgaand aan de piek.

Google zoekopdrachten stijgen ook

Bron: Google Trends

De zoekactiviteit van Google is deze maand ook toegenomen. Uit analyse van de term “Bitcoin” blijkt dat gebruikers de afgelopen zeven dagen meer naar de term hebben gezocht sinds augustus 2019.

Tijdens die maand in 2019 daalde BTC / USD van het hoogste punt van $11.800 tot niveaus onder $10.000.

Bron: Google Trends

Volgens Google Trends zijn het aantal zoekopdrachten in Nederland ook gestegen, hoewel de grafiek geen duidelijke cijfers aangeeft.

Google Trends Bitcoin
Bron: Google Trends

Zoals hierboven te zien is, zijn de Belgen ook weer actiever gaan zoeken naar “Bitcoin”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN