Ethereum heeft de $200 doorbroken, maar wat nu?

De Ethereum (ETH) koers heeft de grootste aanhoudende stijging meegemaakt, sinds de rally van vorig jaar april, en de belangrijkste psychologische barrière van $200 is eindelijk doorbroken.

Volgens TradingView tikte Ethereum een ​​paar uur geleden de $216 aan, de hoogste prijs in bijna negentien weken.

Bron: TradingView

De stijging is niet onopgemerkt gebleven door Michael Novogratz van Galaxy Digital, die verklaarde dat de hogere prijzen hem bullish maken. Hij zei het volgende op Twitter:

“ETH over de 200 voor een paar dagen zal een grotere move in gang zetten. BTC heeft 10k die er aan zit te komen. Zodra die gebroken is, gaan we los.”

Dit zijn belangrijke prijsniveaus die, zodra ze eenmaal omgedraaid werden naar support, als een springplank voor grotere winst zullen dienen. Dit is vooral het geval voor Ethereum, dat nog steeds 86% lager is dan zijn hoogste punt ooit. Hierdoor kunnen ETH-prijzen als aantrekkelijk worden beschouwd.

Bekende Twitteraar, Omar Bham, zei het volgende:

“Als de verhouding op ETH / BTC gecorrigeerd worden naar de eerdere niveaus, zou ETH vandaag ongeveer $1800 waard moeten zijn.

Met ETH die zijn downward channel doorbreekt, is het (naar mijn mening) slechts een kwestie van tijd voordat de ratio ETH buitengewoon aantrekkelijk maakt.”

Over het algemeen heeft crypto-marktkapitalisatie de afgelopen 24 uur $13 miljard gewonnen en zijn altcoins momenteel de drijvende kracht.

Wat denken jullie? Zijn jullie ook bullish op Ethereum?

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!