Ethereum koers

Ethereum heeft de $200 doorbroken, maar wat nu?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Ethereum (ETH) koers heeft de grootste aanhoudende stijging meegemaakt, sinds de rally van vorig jaar april, en de belangrijkste psychologische barrière van $200 is eindelijk doorbroken.

Volgens TradingView tikte Ethereum een ​​paar uur geleden de $216 aan, de hoogste prijs in bijna negentien weken.

Bron: TradingView

De stijging is niet onopgemerkt gebleven door Michael Novogratz van Galaxy Digital, die verklaarde dat de hogere prijzen hem bullish maken. Hij zei het volgende op Twitter:

“ETH over de 200 voor een paar dagen zal een grotere move in gang zetten. BTC heeft 10k die er aan zit te komen. Zodra die gebroken is, gaan we los.”

Dit zijn belangrijke prijsniveaus die, zodra ze eenmaal omgedraaid werden naar support, als een springplank voor grotere winst zullen dienen. Dit is vooral het geval voor Ethereum, dat nog steeds 86% lager is dan zijn hoogste punt ooit. Hierdoor kunnen ETH-prijzen als aantrekkelijk worden beschouwd.

Bekende Twitteraar, Omar Bham, zei het volgende:

“Als de verhouding op ETH / BTC gecorrigeerd worden naar de eerdere niveaus, zou ETH vandaag ongeveer $1800 waard moeten zijn.

Met ETH die zijn downward channel doorbreekt, is het (naar mijn mening) slechts een kwestie van tijd voordat de ratio ETH buitengewoon aantrekkelijk maakt.”

Over het algemeen heeft crypto-marktkapitalisatie de afgelopen 24 uur $13 miljard gewonnen en zijn altcoins momenteel de drijvende kracht.

Wat denken jullie? Zijn jullie ook bullish op Ethereum?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN