BLOGS afbeeldingen_Tekengebied 1 kopie 6

Wat is Bullish?

Wanneer je net nieuw bent in de cryptocurrency wereld, zie je vaak termen voorbijkomen waarvan je niet weet wat het betekent. Bullish is één van die woorden die vaak gebruikt worden onder investeerders. Maar wat is het nou precies?

Op het moment dat iemand het woord bullish gebruikt verwacht diegene dat de koersen zullen stijgen. Een bull markt is dus positief en omschrijft een opwaartse trend. Ook bij goed nieuws waarbij de prijzen omhoog kunnen schieten wordt vaak bullish gebruikt. Men verwacht dan dat het nieuws een positieve invloed heeft op de prijs.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN