Twee YouTubers claimen dat de bullmarkt al begonnen is

In een marktdiscussie op 31 januari vertelden YouTube-bloggers The Moon (Carl Runefelt) en DataDash (Nicholas Merten) aan Cointelegraph dat Bitcoin (BTC) ‘al een geruime tijd’ in een bullmarkt zit. Daarnaast gaven zij aan dat dit de aanloop tot $100.000 zou kunnen zijn.

DataDash ziet $80k/$100k als target

Sinds het begin van 2020 is Bitcoin met meer dan 30% gestegen en hierdoor is het de op één na beste grote investeringsmogelijkheid in 2020, net achter de Tesla-aandelen.

Erkennend dat tijdframes een belangrijke rol speelden bij het bepalen van de kenmerken van een Bitcoin bull– of bearmarkt, deelden The Moon en DataDash niettemin enkele twijfels over het algemene traject van de markt.

DataDash zei het volgende:

“Tot we $20.000 bereiken, zullen we de parabolische run niet zien die we in vorige cycli hebben gezien, zoals toen we in 2017 van $1.000 naar $20.000 gingen. Dat is echt wat ik definieer als een belangrijke bullmarkt voor cryptocurrencies, maar we handelen hoger … we gaan voor hogere hoogtepunten en hogere dieptepunten, dat zijn allemaal positieve signalen.”

Hij voegde eraan toe dat het doel voor de volgende bull-cyclus tussen $80.000 en $100.000 lag.

The Moon: Bullmarkt sinds we $6k gebroken hebben

Reagerend op de eerdere reactie van Tone Vays, waarin hij aangaf dat Bitcoin een aantal dagen boven de $9.000 moet blijven, zei Runefelt het volgende:

“Persoonlijk denk ik dat we boven de $9.500 moeten uitbreken omdat als we kijken naar de vorige ondersteuning- en weerstandniveau’s was er een grote support op dat level, voordat Bitcoin onder dit niveau uitbrak. $9.500 lijkt de meest significante horizontale weerstand, dus na mijn mening is dit het meest belangrijke niveau om naar te kijken.”

Hij ging verder met:

“Het is ook afhankelijk van over welke timeframe we aan het praten zijn. Want ik denk dat we op de maandelijkse timeframe al in een bullmarkt zitten sinds we boven de $6.000 uitgekomen zijn.

Dus ik denk dat we de bull-cyclus betreden hebben waar iedereen over praat.”

Wat denken jullie? Zitten we al in een bullmarkt of moet die nog komen? Laat het ons weten!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!