BLOGS afbeeldingen_Tekengebied 1 kopie 5

Wat is Bearish?

Wanneer je net nieuw bent in de cryptocurrency wereld, zie je vaak termen voorbijkomen waarvan je niet weet wat het betekent. Bearish is één van die woorden die vaak gebruikt worden onder investeerders. Maar wat is het nou precies?

Op het moment dat iemand het woord bearish gebruikt verwacht diegene dat de koersen zullen dalen. Een bearish markt is dus negatief en omschrijft een neerwaartse trend. Ook bij slecht nieuws waarbij de prijzen omlaag kunnen schieten wordt vaak bearish gebruikt. Men verwacht dan dat het nieuws een negatieve invloed heeft op de prijs.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN