Bitcoin koers

Bakkt Bitcoin opties en contant afgewikkelde futures zijn live!

Bakkt kondigde op donderdag 24 oktober aan dat het op 9 december het eerste gereguleerde optiecontract voor Bitcoin (BTC) futures zal lanceren. Goed nieuws, het is nu live! Dit kondigde Bakkt vandaag aan in een blogpost en op Twitter.

Amper drie maanden na de lancering van zijn langverwachte fysiek afgeronde Bitcoin futures-product, zijn de Bitcoin-opties en contant afgewikkelde futures-contracten nu dus ook beschikbaar. Het bedrijf gaf verder aan dat het zijn fysiek afgeronde Bitcoin-contracten als benchmark gebruikt voor de nieuwe producten.

Het bedrijf zei verder het volgende:

“Door te beginnen met de fysiek geleverde Bakkt Bitcoin (USD) Maandelijkse Futures, hebben we een benchmarkcontract dat ons de basis biedt om aanvullende producten te ontwikkelen op basis van de behoeften van onze klanten.”

Het bericht ging verder met:

“Bij Bakkt is het onze missie om vertrouwen en nut te bieden aan digitale activa. Deze nieuwe contracten vormen een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van deze opkomende activaklasse en in ons Bitcoin product aanbod.”

Hoewel het fysieke futures-contract van Bakkt langzaam begon, nadat het eind september werd gelanceerd, is het volume geleidelijk aan toegenomen.

Verder gaf het bedrijf aan dat het maandelijkse optiecontract van Bakkt niet blootgesteld is aan spotmarkten.

De nieuwe lanceringen van Bakkt komen dagen nadat CEO Kelly Loeffler werd benoemd als de volgende senator van de Amerikaanse staat Georgia door gouverneur Brian Kemp. Een ICE-verklaring van afgelopen woensdag gaf aan dat Loeffler haar huidige functie zou moeten verlaten, voordat ze op 1 januari wordt beëdigd.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN