CEO van Bakkt, Kelly Loeffler, is benoemd als senaat

De Gouverneur van de Amerikaanse staat Georgia, Brian Kemp, heeft Kelly Loeffler, CEO van institutioneel Bitcoin (BTC) futuresplatform Bakkt, een plek in het senaat van de Verenigde Staten toegewezen. Dit volgens een artikel dat op woensdag 4 december op Cointelegraph geplaatst werd.

De benoeming

Met de benoeming vervangt Loeffler senator Johnny Isakson (R-GA), die van plan is om aan het einde van het jaar met pensioen te gaan, meldde de Washington Post op 4 december. Een persoon die bekend was met de kwestie, deelde de opmerkingen van Loeffler. Naar verluidt zei ze het volgende:

“Ik heb niet mijn hele leven geprobeerd om Washington te bereiken. Maar dit is wat mensen over mij te weten gaan komen: ik ben een levenslange conservatieveling. Pro-tweede amendement. Pro-leger. Pro-muur. En pro-Trump. Ik verontschuldig me niet voor mijn conservatieve waarden en zal de conservatieve rechters van president Trump met trots steunen.”

Bakkt’s recente ontwikkelingen

Ondertussen bereikte de Bitcoin futures open interest op het Bakkt-platform een ​​nieuwe recordhoogte van $6,5 miljoen op 3 december. De gerapporteerde open interest was 42% hoger dan de vorige dag, wat tevens ook meteen de vorige recordhoogte was.

Bakkt is, zoals eerder vermeld, ook van plan om het eerste gereguleerde optiecontract voor Bitcoin-futures op 9 december te lanceren. Het nieuwe optieproduct is gebaseerd op feedback van klanten, legde Loeffler uit, en is ontworpen om toegang tot Bitcoin te vergroten. Bakkt zei het volgende:

“ICE Futures U.S. heeft het contract met de CFTC zelf gecertificeerd en we zijn verheugd om de benchmark futures-prijzen en institutionele kwaliteitsbewaring te kunnen benutten, om te voldoen aan de behoeften voor een contract met gereguleerde opties.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!