BitMEX Bitcoin

Bakkt zet een nieuw handelsrecord van $20,3 miljoen neer

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bakkt Bitcoin (BTC) futures hebben wederom een nieuw record bereikt. Dit volgens gegevens van Intercontinental Exchange (ICE).

Volgens de laatste gegevens werd er meer dan $20,3 miljoen op 22 november verhandeld in Bitcoin (of 2728 futures-contracten). Dit betekent een stijging van 66% ten opzichte van de vorige dag en is ongeveer 30% hoger dan het vorige record dat op 8 november behaald werd.

Het nieuwe recordvolume valt ook samen met een aanzienlijke daling van de Bitcoin koers, die vrijdag onder $7.000 daalde. Eerdere stijgingen van de volumes zijn ook in lijn gebracht met belangrijke BTC-prijsbewegingen zoals te zien rond 25 oktober en 8 november.

Het digitale activaplatform bevestigde eerder deze week dat het contant afgewikkelde Bitcoin-futurescontracten vanaf 9 december gaat aanbieden op ICE Futures Singapore. Het eerste gereguleerde optiecontract voor Bitcoin wordt naar verwachting ook op dezelfde datum gelanceerd.

Ondanks een trage start zijn de volumes, van de fysiek afgewikkelde BTC-futures van Bakkt, geleidelijk toegenomen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN