YouHodler

YouHodler review

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

YouHodler is een in Zwitserland gevestigde onderneming die zich richt op het aanbieden van crypto gedekte leningen. Met de crypto leendienst kunnen gebruikers meteen leningen afsluiten. YouHodler is één van de best renderende stablecoin spaardiensten op de markt.

Het bedrijf biedt de hoogste lening/waarde-verhouding in de hele branche tot 90%. Dit is tevens de hoogste in de gehele markt. Bovendien biedt het een zeer lage rente van slechts 3% voor kortlopende leningen.

Het bedrijf is in februari 2017 opgericht door Ilya Volkov en naast het hoofdkantoor in Zwitersland heeft YouHodler ook kantoorpanden in Cyprus. YouHodler is snel en gemakkelijk te gebruiken.

Vergeleken met leningen van traditionele banken kunnen crypto-leningen snel worden afgesloten en zijn er geen kredietcontroles vereist. Overboekingen worden onmiddellijk uitgevoerd, of ze nu naar een bankrekening worden verzonden of als USDT-tokens worden uitgegeven.

Sinds de oprichting heeft de onderneming zijn platform uitgebreid met andere financiële diensten zoals conversie voor cryptocurrency. Dit houdt in dat je elke crypto kan converteren (ruilen) naar fiat op YouHodler en elke fiat kan converteren naar crypto en ga zo maar door.

Stablecoin-activa, cryptocurrency-spaarrekeningen, margehandelstools, “Turbo Leningen” en fiat-stortingen / opnames via bankpas. Alle services zijn beschikbaar via de desktop-applicatie van het platform en ook via de mobiele applicatie voor iOS- en Android-besturingssystemen.

Wat bied YouHodler aan?

Het bedrijf richt zich voornamelijk op het uitgeven van cryptocurrency gedekte leningen. Daarnaast biedt YouHodler een rente verdienplatform aan waarmee je maar liefst 12% per jaar kunt verdienen.

Eén van de grote voordelen is dat je direct cryptocurrency kunt kopen met behulp van fiat. Ook heb je zowel cryptocurrency als fiat opname mogelijkheden en kun je het direct laten storten op je creditcard of bankpas.

Rente over je crypto

Rente over je crypto terwijl je er niet mee handelt en hodlt.. Het kan! Ben je een persoon die zijn bezittingen graag met rust laat, dan heeft YouHodler hier de ideale oplossing voor. Het bedrijf biedt haar klanten de mogelijkheid om tot 12% per jaar te verdienen op stablecoins en tot 4,8% op Bitcoin.

YouHodler ondersteunt momenteel vier stablecoins: USDT, USDC, PAX en TUSD. De cryptocurrencies die ze ondersteunen zijn: BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, BSV, DASH, EOS, BAT, and REP. Bij het aanmaken van een nieuwe account is het belangrijk om te weten dat het rentetarief wordt aangevuld met 9,3% per jaar. Mocht je meer willen verdienen, dan moet je dit aanvragen.

Cryptocurrency gedekte leningen

Bij YouHodler vraag je eenvoudig en direct een lening aan door je cryptocurrency als onderpand te gebruiken. Je kunt de lening omzetten in fiat voor je eigen gebruik. Heb je de lening terugbetaald, dan krijg je je eigen ingezette digitale activa terug. Is de prijs van je onderpand in de tussentijd in percentage gestegen? Dan zijn ook deze winsten voor jou!

Wil je een lening afsluiten dan kun je bij YouHodler de keuze maken uit drie leningsperioden: 8 dagen, 60 dagen en 182 dagen. De rente lening varieert tussen 2,5% – 13%, volgens de gekozen leningsvoorwaarden. De verhouding lening / waarde zal tussen de 40% en 90% zal liggen.

YouHodler trekt alle lening aanvragers gelijk. De hoeveelheid onderpand bepaalt niet de rente lening. De rentetarieven op leningen zullen uiteindelijk dalen zodra de community groeit. Hoe groter het aantal leners, des te beter de tarieven worden!

Elke aangevraagde lening heeft vooraf gedefinieerde voorwaarden. Afhankelijk van het gekozen plan, moet je de lening binnen 30, 50, 120 of 150 dagen terugbetalen.

Je kiest vrij gemakkelijk een cryptocurrency waarmee je een lening wilt ondersteunen en de leningvaluta. Het systeem berekent vervolgens hoeveel je het platform verschuldigd bent. Daarnaast wordt ook meteen aangegeven wat je deadline is.

Conclusie

YouHodler is één van de best renderende stablecoin spaardiensten op de markt. Het bedrijf biedt de hoogste lening / waarde-verhouding in de hele branche tot 90% en heeft een aantal mooie functies die begrijpbaar zijn voor zowel nieuwe investeerders als ervaren handelaren.

Je zult haast geen platforms vinden met voorwaarden die zo gebruiksvriendelijk zijn als die van YouHodler. De mogelijkheid om tot 12% per jaar te verdienen op stablecoins en tot 4,8% op Bitcoin is iets wat ons erg aanspreekt. Je kunt gemakkelijk leningen aanvragen en het goedkeuringsproces is snel.

Dit is positief maar het kan ook zeer riskant zijn, omdat je sneller geneigd bent om te gaan lenen. Weet dus waar je aan begint en ga zorgvuldig om met het lenen van geld!

Ben je enthousiast geraakt en wil je meteen een account maken op YouHodler? registreer je dan hier!

Social media kanalen:

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in de review.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN