Quantfury 1 jaar

De Quantfury applicatie bestaat 1 jaar!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Gisteren was het precies één jaar geleden dat de eerste trade op de Quantfury applicatie gemaakt werd. Het bedrijf zei het volgende hierover:

“Een jaar geleden vandaag werd de eerste transactie op de Quantfury-app gedaan. Sindsdien hebben Quantfurians $29.138.247 aan fees bespaard, wat meer dan $30 miljard aan handelsvolume opleverde! Gracias, Спасибо, Danke, Merçi, Obrigado, Teşekkürler en nog veel meer dank!”

Wat is Quantfury?

Quantury is opgericht in april 2017 en heeft kantoren in zowel Toronto als Singapore voor een internationale aanwezigheid. Quantfury is een fintech-bedrijf met een sterke interesse en achtergrond in cryptocurrency. Het bedrijf begon met een groep kwalitatieve analisten, professionals in machine learning en handelaren. Ze hadden als doel om de particuliere handel te veranderen van zijn uitbuitende karakter naar een transparante en eerlijke versie.

Er zijn meerdere manieren waarop Quantfury zich onderscheidt van de concurrentie:

  1. Een van de meest cruciale verschillen is dat gebruikers hun cryptocurrencies als onderpand kunnen gebruiken en fiat-fondsen krijgen om traditionele en crypto-activa te verhandelen. De meeste brokers vereisen dat gebruikers hun cryptocurrency eerst in fiat omzetten voordat ze het deponeren, terwijl cryptocurrency-uitwisselingen u alleen andere crypto’s laten verhandelen met uw huidige cryptocurrency-activa. Bij Quantfury kun je de volgende cryptocurrencies gebruiken: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Tether (USDT), Dai (DAI), Dash (DASH) en Qtum (QTUM).
  2. Bovendien is een sterk verschil tussen Quantfury en de concurrentie hoeveel het kost om met dit platform te handelen. Er zijn geen commissies, leveragekosten of andere verborgen kosten. Het is dus helemaal gratis om te handelen op Quantfury!
  3. Ten slotte worden alle financiële instrumenten op Quantfury voor marktprijzen aangeboden en kunnen tevens worden verkocht voor reële marktprijzen. Dit doet Quantfury door de prijzen rechtstreeks bij wereldwijde beurzen en ECN’s op te vragen. Quantfury past de spreads niet aan, dus gebruikers handelen altijd met reële marktprijzen. De prijzen voor activa die worden verhandeld via de Quantfury-app, worden dus in realtime en back-to-back geleverd, zonder te worden aangepast of te worden gemanipuleerd. Deze prijzen worden rechtstreeks van de beurzen, waar de desbetreffende activa wordt verhandeld, opgehaald.

Lees de volledige review hier of download de applicatie hieronder!

Download voor Android
Download voor Apple

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN