Wat is Quanfury

Quantfury review: Handelen zonder kosten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Wat is Quantfury?

Quantury is opgericht in april 2017 en heeft kantoren in zowel Toronto als Singapore voor een internationale aanwezigheid. Quantfury is een fintech-bedrijf met een sterke interesse en achtergrond in cryptocurrency. Het bedrijf begon met een groep kwalitatieve analisten, professionals in machine learning en handelaren. Ze hadden als doel om de particuliere handel te veranderen van zijn uitbuitende karakter naar een transparante en eerlijke versie.

Verder voldoet de broker aan de Investment Business Law Act, 2010 “SIBA” van de Britse Maagdeneilanden.

Waarom Quantfury?

Hoewel er veel brokers beschikbaar zijn voor het verhandelen van een vergelijkbare reeks activa als die u op Quantfury kunt verhandelen, hebben ze allemaal hun problemen. De meeste brokers, die zich op particulieren focussen, verdienen aan hun klanten via hun spreads, onrealistische fees en marktprijzen die kunstmatig worden aangepast.

Deze brokers maken het, voor houders van cryptocurrency, zo goed als onmogelijk om hun crypto te gebruiken om toegang te krijgen tot de markten. Om het allemaal af te ronden, zullen de meeste brokers, die de handel in cryptocurrency-activa ondersteunen, hogere commissies voor crypto-gerelateerde transacties in rekening brengen, evenals hoge leverage kosten.

Er zijn meerdere manieren waarop Quantfury zich onderscheidt van de concurrentie:

  1. Een van de meest cruciale verschillen is dat gebruikers hun cryptocurrencies als onderpand kunnen gebruiken en fiat-fondsen krijgen om traditionele en crypto-activa te verhandelen. De meeste brokers vereisen dat gebruikers hun cryptocurrency eerst in fiat omzetten voordat ze het deponeren, terwijl cryptocurrency-uitwisselingen u alleen andere crypto’s laten verhandelen met uw huidige cryptocurrency-activa. Bij Quantfury kun je de volgende cryptocurrencies gebruiken: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Tether (USDT), Dai (DAI), Dash (DASH) en Qtum (QTUM).
  2. Bovendien is een sterk verschil tussen Quantfury en de concurrentie hoeveel het kost om met dit platform te handelen. Er zijn geen commissies, leveragekosten of andere verborgen kosten. Het is dus helemaal gratis om te handelen op Quantfury!
  3. Ten slotte worden alle financiële instrumenten op Quantfury voor marktprijzen aangeboden en kunnen tevens worden verkocht voor reële marktprijzen. Dit doet Quantfury door de prijzen rechtstreeks bij wereldwijde beurzen en ECN’s op te vragen. Quantfury past de spreads niet aan, dus gebruikers handelen altijd met reële marktprijzen. De prijzen voor activa die worden verhandeld via de Quantfury-app, worden dus in realtime en back-to-back geleverd, zonder te worden aangepast of te worden gemanipuleerd. Deze prijzen worden rechtstreeks van de beurzen, waar de desbetreffende activa wordt verhandeld, opgehaald.

    – Aandelen en ETF-prijzen worden opgehaald bij NASDAQ, NYSE en BATS Europe.
    – Grondstoffenprijzen van COMEX en NYMEX.
    – Cryptocurrency prijzen en het orderbook wordt rechtstreeks opgehaald bij Bitfinex en Binance.

Voor wie?

Iedereen die cryptocurrency bezit, kan profiteren van het gebruik van Quantfury, omdat u met deze applicatie eenvoudig kunt handelen. De mogelijkheid om uw cryptocurrencies te gebruiken om te beleggen in grondstoffen of aandelen om uw portefeuille te diversifiëren, is een zeer sterk punt in het voordeel van Quantfury, waardoor het aantrekkelijk wordt voor cryptohouders. Quantfury zal ook iedereen aanspreken die het maximale uit zijn investeringen wil halen, vanwege transparante prijzen op basis van de werkelijke marktwaarden en zonder kosten.

Leverage trading

Gebruikers financieren hun rekeningsaldo in één van de 7 geaccepteerde cryptocurrencies en ontvangen 20x handelskracht (Trading Power) in fiat-fondsen, die u kunt toewijzen aan verschillende transacties en investeringen.

Deze handelskracht blijft constant en vrij van rentekosten en/of kosten, ongeacht de schommelingen in uw rekeningsaldo. U heeft bijvoorbeeld $500 aan crypto gefinancierd, en $10.000 handelskracht ontvangen. Na een tijdje is uw accountsaldo $450 in crypto-equivalent, echter zal uw handselskracht hetzelfde blijven ($10.000).

U bent vrij om te kiezen hoe u uw handelskracht toewijst en hoeveel u ervan gebruikt – u kunt alles gebruiken, of u kunt er wat van gebruiken, het is helemaal aan u en het is kosteloos!

Vergeet niet dat het gebruik van leverage een zekere mate van risico met zich meebrengt, omdat uw potentiële verliezen ook worden vergroot.

De kosten

Één van de unieke dingen van Quantfury is dat dit platform ongeëvenaarde voorwaarden biedt die u nergens anders kunt vinden. Het platform is echt gratis, zonder commissies, leverage of andere kosten. Het valt ook op dat Quantfury de best mogelijke ask en bid prijzen kan leveren. Dit is mogelijk omdat de prijzen rechtstreeks van ECN’s en wereldwijde beurzen komen.

Terwijl de meeste makelaars profiteren van het manipuleren van prijzen door de spread te vergroten en verschillende commissies en vergoedingen in rekening te brengen, levert Quantfury u gewoon de echte marktprijzen voor alle activa, zonder enige kosten!

Maar hoe verdient Quantfury dan geld?

Quantfury verdient geld door de handelsgegevens van gebruikers te gebruiken om zelf te handelen op verschillende activa, die worden verhandeld op wereldwijde markten en crypto-beurzen. De transacties van gebruikers van Quantfury worden intern gematcht, of door Quantfury die optreedt als de tegenpartij van de handel, waarbij de gebruikers de gevraagde uitvoering van de handel altijd wordt gegarandeerd tegen de best beschikbare marktprijzen, zonder kosten of commissies.

Op welke apparaten?

Quantfury is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten, waardoor het een breed scala van klanten kan aanspreken.

Je downloadt gewoon de applicatie, registreert en stort je cryptocurrency als onderpand. Dan bent u klaar om te handelen! Het hele proces duurt ongeveer twee minuten, dus u kunt binnen enkele minuten beginnen met handelen.

Download voor Android
Download voor Apple

Welke activa kunt u verhandelen met Quantfury?

Quantfury maakt het tevens mogelijk om, naast fiat-paren en cryptocurrencies, uw cryptocurrencies te gebruiken om te handelen in fiat, grondstoffen en aandelen van Europese en Amerikaanse markten.

Er is keuze uit verschillende aandelen die in de EU en de VS zijn genoteerd, inclusief mid- en large-capaandelen. In termen van grondstoffen kunt u Quantfury gebruiken om ruwe olie, aardgas, koper, zilver, platina en goud te verhandelen. Bekijk hieronder de volledige lijsten van de verschillende activaklassen.

Conclusie

Quantfury is een goed voorbeeld van een off-chain financieel technologiebedrijf dat crypto gebruikt voor kosteneffectiviteit voor transacties binnen zijn ecosysteem en blockchain gebruikt om zijn bedrijfsmodel een onderscheidend vermogen te geven.

Wij hebben Quantfury nu een tijdje gebruikt en zijn erg te spreken over de werking van de applicatie. Het is erg makkelijk om trades te plaatsen, stoplosses in te stellen en sellorders in te stellen. Voor de rest is het erg makkelijk om het juiste activa te vinden op de applicatie. Tevens maakt het handelen zonder fees, Quantfury een erg aantrekkelijk alternatief tegenover hun concurrenten.

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in de review.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN