Max Property Group tokenized

Max Property Group B.V. wordt getokenized

Het Nederlandse bedrijf, Max Property Group B.V. heeft een aandelen ronde van €3.750.000, waarbij het tokenized aandelen gaat verkopen, aangekondigd. Dit gaan zij doen om de voltooiing van haar crowdfundingplatform te financieren.

Wat is Max Property Group?

Max Property Group B.V. is sinds 2016 operationeel als onroerendgoedbedrijf en biedt vastgoedfondsen, managementdiensten en verkoop van onroerend goed aan. Het bedrijf heeft momenteel meer dan €7.000.000 aan vastgoedactiva en exploiteert vier vastgoedfondsen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en in Duitsland.

Het bedrijf ontwikkelt het Max Crowdfund-platform sinds eind 2017 en het nieuwe 2.0-platform is nu zijn laatste ontwikkelingsfase. Max Crowdfund is al operationeel met 75.000 wereldwijde gebruikers en functionaliteiten zoals het registreren van accounts met geautomatiseerde KYC / AML-functies en het aanbieden van beleggingsopties in meerdere valuta’s.

Het echte potentieel van het Max Crowdfund 2.0-platform wordt ontgrendeld wanneer Max Property Group het systeem kan lanceren voor het listen van eigendommen van derden. Hierdoor kunnen projectontwikkelaars en eigenaren financiering van hun projecten realiseren met onroerend goed als onderpand. Deze functie is bijna klaar om te worden gelanceerd, in afwachting van goedkeuring door de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM). De aanvraag is in oktober 2019 ingediend en de AFM heeft maximaal 13 weken de tijd om te reageren.

Het mooie aan Max Property Group B.V. is zij ervoor willen zorgen dat beleggers al vanaf €100 wereldwijd in onroerend goed kunnen beleggen (dit is nu €1000).

We hebben al eerder een uitgebreide review van Max Property Group geschreven, deze kan je hier lezen!

Bekijk daarnaast ook de introductievideo hieronder!

De financieringsronde

Max Property Group B.V. (MPG) beoogt in totaal €3.750.000 op te halen voor 20% van haar aandelen. De planning is om dit in 5 fases, van elk €750.000, te doen. Momenteel is al meer dan 70% van de eerste fase ingeschreven, wat betekent dat de softcap van €500.000 al bereikt is.

De fondsen moeten worden gebruikt om hun internationale crowdfundingplatform voor onroerend goed, Max Crowdfund, inclusief native Android- en iOS-apps, officieel te lanceren en om de vereiste licenties van Europese financiële autoriteiten te verkrijgen.

Effect-tokens

Met een gevestigde onderneming, meer dan €7.000.000 aan vastgoedactiva en een bloeiende internationale vastgoedmarkt, beschouwt Max Property Group zichzelf als goed gepositioneerd als het gaat om tokenized aandelen. Daarnaast is Max Crowdfund gebouwd op blockchain technologie, en hierdoor was het een logische beslissing om effect-tokens aan te gaan bieden.

De tokens, getiteld MPGS, zijn uitgegeven op de IGNIS-blockchain met behulp van Ardor-technologie. Elke MPGS-token vertegenwoordigt één aandeelcertificaat. Met een reguliere aandelenemissie is 20% van de aandelen in MPG toegewezen aan de coöperatie, Max Property Cooperative U.A. (MPC). MPC geeft de aandelencertificaten (MPGS) uit en behartigt de belangen van haar leden, de beleggers in MPGS. De uitgifte van aandeelbewijzen vindt plaats onder de toepasselijke Europese vrijstellingsregels voor de uitgifte van aandelen onder toezicht van de Nederlandse autoriteiten.

Token informatie

  • Naam: Max Property Group
  • Token type: Security token
  • Ticker: MPGS
  • Total Supply: 2.500.000
  • Prijs: €1,50
  • Minimale investering: €150,-
  • Verwachte marketcap: €3.750.000
  • Waar te koop: Bekijk Maxcrowdfund.com voor meer informatie!

De “normale” utility-token van Max Property Group, genaamd MPG, is al een tijdje te koop (LET OP! Dit zijn niet de effect-tokens). Bekijk hier waar deze token te koop is: https://coinmarketcap.com/currencies/max-property-group/markets/

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie