Binance TravelByBit

Binance gaat samenwerken met TravelByBit

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Cryptocurrency-beurs Binance kondigde in een blogpost van donderdag 28 november aan dat het gaat samenwerken met crypto-reisorganisatie TravelByBit om een ​​beloningskaart te lanceren die crypto-betalingen op grote reiswebsites mogelijk moet gaan maken.

Volgens de blogpost functioneert de kaart als een traditionele prepaidkaart, met toegang tot extra kortingen en beloningen, die gebruikers kunnen opwaarderen met Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Binance Coin (BNB) en Ontology (ONT).

Het bericht omschrijft dat klanten met deze service vluchten en hotels kunnen gaan boeken via grote boekingssites, waaronder Booking.com, Expedia, Agoda en Ctrip, evenals het eigen platform van TravelByBit.

De kaart zal, naar verluidt, begin volgend jaar gelanceerd moeten worden en zal zich aanvankelijk richten op reizigers in de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties, Australië en Europa, met plannen om geleidelijk uit te breiden.

TravelByBit is niet de eerste service die reizen met cryptocurrencies mogelijk gaat maken. Zoals wij eerder deze week meldde, heeft crypto-boekingsbedrijf Travala aangekondigd dat hun gebruikers nu elk hotel, door middel van cryptocurrency-betalingen, kunnen boeken op Booking.com.

Heb je nog geen account bij Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN