Travala

Travala werkt samen met Booking.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Travala is een gedecentraliseerd online reisbureau waar gebruikers hun verblijf met Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies kunnen betalen. Het project heeft in een persbericht op 25 november laten weten dat de klanten nu elk hotel kunnen reserveren dat via Booking.com geboekt kan worden.

Travala heeft alle accommodaties van Booking.com, die beschikbaar zijn in meer dan 200 landen, op 100.000 verschillende bestemmingen geïntegreerd.

Crypto betalingsmogelijkheden

Klanten van Travala kunnen betalen met de eigen AVA-token en verschillende belangrijke crypto-activa, waaronder de belangrijkste, zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litcoin (LTC) en Ripple (XRP).

Matt Luczynski, CEO van Travala.com zei:

“Dankzij deze samenwerking hebben onze gebruikers toegang tot de accommodaties van Booking.com, evenals de aanbiedingen van verschillende andere toonaangevende reisaanbieders, wat een fantastische use case is voor ons eigen AVA-token en nog een enorm stap naar massacryptocurrency acceptatie.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN