Binance

Weibo account van Binance is geblokkeerd

Het officiële account van Binance op de Chinese versie van Twitter, genaamd Weibo, is geblokkeerd. Het account van de grote cryptocurrency beurs werd geblokkeerd op woensdag 13 november, vanwege schendingen van het beleid van de site. Dit volgens een artikel dat vandaag op The China Times verscheen.

Op dit moment wordt de pagina van Binance geblokkeerd en ontvang je een melding dat het account het beleid van Weibo geschonden heeft. Alle inhoud, inclusief berichten van Binance en het aantal volgers, is momenteel niet beschikbaar.

De actie zou ook kunnen worden veroorzaakt door Binance’s lancering van nieuwe fiat-gateways in China. Zhu Hongbing, voorzitter van Singapore Blockchain Technology Foundation, vertelde The China Times dat de opschorting van Binance’s account op Weibo verband houdt met het initiatief van de beurs om fiat-valuta’s te accepteren via de Chinese betalingsreuzen Alipay en WeChat.

Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) bevestigde dat Binance op 9 oktober fiat is gaan accepteren via Alipay en WeChat. Na de aankondiging verklaarde Alipay dat het alle transacties die in verband worden gebracht met Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies gaat blokkeren.

Binance is niet de enige wiens Weibo account geblokkeerd werd. De Tron Foundation’s account is namelijk ook geblokkeerd.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN