Bitcoin

Betaal met Bitcoin (BTC) voor je Airbnb verblijf met de Fold app

Bitcoin (BTC) betalingsapplicatie Fold, geeft gebruikers de mogelijkheid om via Airnbnb te betalen met Bitcoin. Het bedrijf maakte dit via een Twitter bericht bekend op 11 november.

Airbnb is nu opgenomen in het beloningsprogramma Fold Kickbacks. Het programma ondersteunt Bitcoins Lightning Network (LN). Hierdoor kunnen cadeaubonnen met Bitcoin gekocht worden met 3% cashback. Deze cashback ontvang je ook op ieder verblijf die is geboekt op Airbnb. Op dit moment biedt Fold $25 of $100 cadeaubonnen aan op de website.

Amazon, Starbucks en Uber

Het programma Fold Kickbacks werd in juli 2019 gelanceerd. Momenteel ondersteunt het al enkele grote retailers, waaronder Amazon, Starbucks en Uber. De app kun je nog maar in bepaalde landen gebruiken, waaronder de Verenigde Staten, Australië, Canada, Ierland, Mexico en het Verenigd Koninkrijk. Ook is het afhankelijk van het specifieke merk. De verwachting is dat het bedrijf in de toekomst diensten in Europa zal uit rollen.

2,5 miljoen opgehaald

Fold haalde eind september 2019 $2,5 miljoen op om zijn platform uit te breiden met een fiat-betalingsoptie. De nieuwe functie is eind september 2019 toegevoegd en biedt gebruikers de mogelijkheid om zowel fiat-valuta als Bitcoin uit te geven door hun creditcard of Bitcoin Lightning Wallet toe te voegen. Dit kan in online én in fysieke winkels. Tot op heden accepteert de Fold app alleen Bitcoin, zegt het bedrijf.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN