Bloomberg schrijver: Bitcoin is klaar voor een bull-run!

In een opinie artikel dat gisteren op Bloomberg verscheen heeft redacteur en investeerder, Jarden Dillian, uitlegd waarom hij gelooft dat Bitcoin klaar is voor een bull-run en waarom deze groter zal zijn dan de vorige.

Het falende systeem

Dillian gaf aan dat een “systeem van staatloze valuta”, waarvan vele zeggen dat het zal draaien omtrent cryptocurrencies zoals Bitcoin, de toekomst zal zijn.

Hij gaf aan dat de “filosofische vooringenomenheid” van overheidsmunten nog nooit zo zwak geweest is als nu, gezien de enorme schuldenniveaus die het fiat-systeem heeft opgelopen. De schuld van de wereld is inderdaad zo’n 320% gestegen, ver boven het niveau van vóór de grote recessie van 2008 is. Tevens is de VS op weg om een ​​fiscaal tekort van ruim $1 biljoen op te bouwen in 2019.

Door deze tekorten, zijn regeringen genoodzaakt om geld bij te drukken.

Bitcoin is een oplossing

Deze ontwikkeling zal enorm positief zijn voor Bitcoin, volgens Dillian. Dit omdat het logisch is dat mensen deze valuta’s (het grootste deel van de fiat-valuta’s) willen vermijden. Daarnaast omdat Bitcoin decentralisatie biedt, censuurbestendig is, privacy biedt, schaars is en kostenefficient is, gelooft hij dat er een nieuwe bull-run aankomt, die veel groter zal zijn dan de eerste (2017).

Hij gaf verder het volgende aan:

“Als je gelooft dat Bitcoin een toekomst heeft, dan is het een simpele rekensom. Als je ervan uitgaat dat slechts 0,5% van de bevolking het heeft geadopteerd, en dat er slechts 16 miljoen tot 17 miljoen BTC beschikbaar is, dan zal adoptie onvermijdelijk de prijs van Bitcoin doen stijgen.”

Gisteren plaatsten wij nog een artikel dat aangaf dat, volgens anonieme bronnen van CNBC, het Witte Huis overwoog om Amerikaanse bedrijven te blokkeren om in China te investeren.

Geloven jullie in een nieuwe bull-run? Laat het ons weten op ons Telegram kanaal!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!