Bitcoin mining

Bitcoin moet door goud ondersteund worden zegt crypto-guru Mark Mobius

De crypto-guru Mark Mobius denkt dat Bitcoin (BTC) ondersteund moet worden door goud om enige waarde te hebben. Dit meldde hij in een interview op Squawk Box op 5 september.

In het interview uitte Mobius zijn zorg over de risico’s die verbonden zijn aan cryptocurrencies en blockchain-technologie.

De crypto-activist Joe Kernen van CNBC vroeg of Mobius gelooft dat Bitcoin inherente waarde heeft, echter weigerde Mobius meteen de vraag te beantwoorden. Hij claimde dat de wereld echt een cryptocurrency nodig heeft die ondersteund wordt door goud.

“Als er een cryptocurrency is die echt wordt ondersteund door goud en dat wil zeggen, er is een zinvolle overeenkomst en een soort modern iets van deze verbinding, dan kan dit best interessant zijn.”

Kernen merkte op dat er geen fiat-valuta is die wordt ondersteund door goud, en roept de vraag op waarom een crypto dezelfde steun moet hebben. Mobius gaf toe dat het kernpunt in de kwestie, de kwestie van geloof is. Mobius heeft opgewerkt dat er een hele generatie mensen is die vertrouwen hebben in internet en cryptocurrencies, en dat is alles wat nodig is.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN